Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти тази година се състезават в

...
Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти тази година се състезават в
Коментари Харесай

Бизнес конкурсите за наградите на Българската асоциация на рекламодателите навлизат във важен етап

Рекламодатели, информационни организации и студенти тази година се състезават в три обособени състезанието за премиите на Българската асоциация на рекламодателите (BAAwards2019). В ход е подаването на поръчки от рекламодатели и от информационни организации, които тази година за първи път имат обособен конкурс в конкуренцията за бизнес премиите на БАР.Кампаниите, които вземат участие, би трябвало да са осъществени в интервала сред 1 януари 2018 година и 30 юни 2019 г.Те се подават онлайндо 08 септември 2019 на уеб страницата на BAAwards`2019.
BAAwards2019 обособява 5 категории:

· Пускане на пазара на нов артикул или услуга под нов бранд или като деноминатор на действителен бранд в открита категория

· Иновация в артикул или услуга, и/или ребрандинг (подобрен артикул или услуга и/или наново стартиране на пазара с ново брандиране)

· Корпоративен ребрандинг (ново брандиране на бизнес организация)

· Бранд активационна акция на продукт/услуга с бизнес устременост (основен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета)

· Бранд активационна акция за Корпоративна обществена отговорност (обществено-полезни акции, които реализират цели, отвън съответните бизнес ползи или законови изисквания; главен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета и добавена стойност за обществото)



Заявките в двата бизнес състезанието ще се правят оценка от две съдийски групи, формирани от по 11 водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата, и управлявани от Свилен Стрезов, маркетингов шеф на Актавис ЕАД и ръководител на УС на БАР. Членовете на съдийските групи могат да се видят на стр. „ жури " на уеб страницата на състезанията BAAwards2019.

Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР показа с рекламодателите и информационните организации: " Студентите дадоха доста пресен старт. Сега бизнесът поема щафетата. В ход е събирането на планове за състезанията на BAAwards2019, за рекламодатели и с неспокойствие чакаме новите участници-комуникационните организации. Досега в петте състезанието (2014-BAAwards2018) са подадени общо 171 акции, връчени са 47 награди на 19 организации. Включете се в състезанията на най-хубавите в маркетинга BAAwards2019, с цел да съпоставим постигнатото и дружно студенти, рекламодатели и представители на информационни организации да влезем в четвъртото измерение ".

Важни дати за бизнес състезанията в BAAwards2019

· Участват акции, осъществени в интервала 01.01.2018-30.06.2019г.

· Заявки за присъединяване в бизнес състезанията се одобряват сред 03.06.2019-08.09.2019г.

· Оценяване и установяване на спечелилите: сред 09.9.2019-29.9.2019 година

· Галасъбитие за връчване на премиите: сред 22-24.10.2019г., която ще бъде оповестена по-късно

Подробна информация за BAAwards2019, може да намерите на уеб страницата на състезанието

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР