Рекламният бос Красимир Гергов се появи тази сутрин на среща

...
Рекламният бос Красимир Гергов се появи тази сутрин на среща
Коментари Харесай

Националният борд по туризъм поиска по 10 лв. от всеки турист да отиват за реклама

Рекламният необут Красимир Гергов се появи тази заран на среща с Бойко Борисов в централата на ГЕРБ в качеството си на ръководител на Националния ръб по туризъм.

Гергов и Мартин Захариев от управителния съвет на борда настояха страната да поеме ангажимент да отпуска по 10 лв. бюджет за маркетинг и реклама за всеки влезнал в България екскурзиант, с цел да може секторът да е конкурентен на пазара в Гърция и Турция.

10 лв. на входящ екскурзиант, приключена автомагистрала "Черно море " и национално представителна организация с присъединяване на държавното управление са трите съществени претенции на борда.

Мартин Захариев изрече отчаяние от ръководството на бранша по времето на ГЕРБ, от работата на Министерството на туризма и недофинансирането и особено от назначението на Мариана Николова за отраслов министър.

Пропуснахме шанса да създадем организация, която да маркетира страната, съобщи Захариев и добави, че се надява диалогът да остане сред тях. Репликираха го обаче, че срещата се излъчва наживо във фейсбук.

"Ако бях министър-председател, щях да основа План "Маршал " за туризма. И второ - да построя автомагистрала, която да свързва Букурещ и Истанбул ", съобщи Красимир Гергов. По думите му доста хора с благоприятни условия в този момент заобикалят България, тъй като прекосяването през Дуранкулак лишава доста часове.

"Ако се бех срещнал с Поли (Полина Карастоянова от Националния ръб по туризъм, някогашен народен представител от НФСБ, която също бе на срещата - б.р.), обединението отпътува - край ", репликира Борисов, връщайки се към интервала на взаимното ръководство на ГЕРБ с патриотичния фронт. Туризмът тогава бе ресора на вицепремиера Валери Симеонов (НФСБ).

В най-силната за туризма ни година, 2019, страната е отпускала към 2 лв. на екскурзиант. Тогава България е била посетена от към 9 милиона туристи, а има капацитет за 15-20 милиона, съобщи Мартин Захариев.

"Ти си малко партийно обагрен ", прекъсна го Борисов.

"Глупости, нямам никакви партийна багра, на "Позитано " не съм минавал от шест години по улицата ", отговори Захариев.

"Значи поумня ", пошегува се Борисов.

"Поумнех, да - отговори някогашният издател на "Плейбой ". - Аз ти докарах най-голото американско списание в тая страна, социалист съм бил!... С Корнелия не си говора, само че с теб си говора. "

Борисов даде обещание, че в случай че ГЕРБ ръководи, може да подсигурява желаните 10 лв. за маркетинг на входящ екскурзиант. По думите му пари се изкарвали, това било най-лесното. Колкото до автомагистралата, той сподели, че проектите на кабинета са били първо да приключи Автомагистрала "Хемус ", а след нея автомагистрала "Черно море ".

"2022-ра "Хемус " трябваше да е подготвена, а в същото време да се прави Русе-Търново, по-късно пътят през Обзор в профил към Бяла и надолу. "

Лидерът на ГЕРБ даде обещание на Гергов при идващ мандат и да отвори летището в Балчик, което щяло да е добре пристигнало за неговите голф стадиони.

Всъщност сме тук да ви подкрепим. Да ви кажем от името на нашите членове, чиновници и клиенти какво може би, в случай че кажете, ще бъде в наша изгода ", приключи Красимир Гергов.

"Г-жа Ангелкова има неточности, само че човек се учи от грешките ", съобщи Захариев.

"Но е най-хубавият министър, който сме имали в миналото ", добави Гергов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР