Рекламният бос Красимир Гергов се появи тази сутрин на среща

...
Рекламният бос Красимир Гергов се появи тази сутрин на среща
Коментари Харесай

Гергов се появи на среща с Борисов и поиска план `Маршал` за туризма |

Рекламният необут Красимир Гергов се появи тази заран на среща с Бойко Борисов в централата на ГЕРБ в качеството си на ръководител на Националния ръб по туризъм.

Гергов и Мартин Захариев от управителния съвет на борда настояха страната да поеме ангажимент да отпуска по 10 лв. бюджет за маркетинг и реклама за всеки влезнал в България екскурзиант, с цел да може секторът да е конкурентен на пазара в Гърция и Турция.

10 лв. на входящ екскурзиант, приключена автомагистрала " Черно море " и национално представителна организация с присъединяване на държавното управление са трите съществени претенции на борда.

Мартин Захариев изрече отчаяние от ръководството на бранша по времето на ГЕРБ, от работата на Министерството на туризма и недофинансирането и особено от назначението на Мариана Николова за отраслов министър.



Пропуснахме шанса да създадем организация, която да маркетира страната, съобщи Захариев и добави, че се надява диалогът да остане сред тях. Репликираха го обаче, че срещата се излъчва наживо във фейсбук.

" Ако бях министър-председател, щях да основа План " Маршал " за туризма. И второ - да построя автомагистрала, която да свързва Букурещ и Истанбул ", съобщи Красимир Гергов. По думите му доста хора с благоприятни условия в този момент заобикалят България, тъй като прекосяването през Дуранкулак лишава доста часове.

" Ако се бех срещнал с Поли (Полина Карастоянова от Националния ръб по туризъм, някогашен народен представител от НФСБ, която също бе на срещата - б.р.), обединението отпътува - край ", репликира Борисов, връщайки се към интервала на взаимното ръководство на ГЕРБ с патриотичния фронт. Туризмът тогава бе ресора на вицепремиера Валери Симеонов (НФСБ).

В най-силната за туризма ни година, 2019, страната е отпускала към 2 лв. на екскурзиант. Тогава България е била посетена от към 9 милиона туристи, а има капацитет за 15-20 милиона, съобщи Мартин Захариев.

" Ти си малко партийно обагрен ", прекъсна го Борисов.

" Глупости, нямам никакви партийна багра, на " Позитано " не съм минавал от шест години по улицата ", отговори Захариев.

" Значи поумня ", пошегува се Борисов.

" Поумнех, да - отговори някогашният издател на " Плейбой ". - Аз ти докарах най-голото американско списание в тая страна, социалист съм бил!... С Корнелия не си говора, само че с теб си говора. "

Борисов даде обещание, че в случай че ГЕРБ ръководи, може да подсигурява желаните 10 лв. за маркетинг на входящ екскурзиант. По думите му пари се изкарвали, това било най-лесното. Колкото до автомагистралата, той сподели, че проектите на кабинета са били първо да приключи Автомагистрала " Хемус ", а след нея автомагистрала " Черно море ".

" 2022-ра " Хемус " трябваше да е подготвена, а в същото време да се прави Русе-Търново, по-късно пътят през Обзор в профил към Бяла и надолу. "

Лидерът на ГЕРБ даде обещание на Гергов при идващ мандат и да отвори летището в Балчик, което щяло да е добре пристигнало за неговите голф стадиони.

Всъщност сме тук да ви подкрепим. Да ви кажем от името на нашите членове, чиновници и клиенти какво може би, в случай че кажете, ще бъде в наша изгода ", приключи Красимир Гергов.

" Г-жа Ангелкова има неточности, само че човек се учи от грешките ", съобщи Захариев.

" Но е най-хубавият министър, който сме имали в миналото ", добави Гергов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР