Рекламната кампания за пилона днес достига своя пик. Отвсякъде валят

...
Рекламната кампания за пилона днес достига своя пик. Отвсякъде валят
Коментари Харесай

Президентът и пилонът – кой колко е висок? frognews.bg

Рекламната акция за пилона през днешния ден доближава своя пик. Отвсякъде валят известия за грандиозни музикални осъществявания, военни почести, рецитации, хора и състезания за национални носии. (Защо няма за турски, арменски, еврейски, гагаузки, македонски и други носии – една нация сме?)

 

Ще има доста хора на роженските поляни, това е отвън подозрение. Повечето сигурно носят в себе си патриотични усеща – същински или не толкоз същински.

Съмнения се появяват от това, че към Родопите към този момент пътуват и членове на паравоенни организации, призоваващи за въоръжена битка против всичко ново и за съюз с Путин. Натам отиват и футболни агитки, известни с патриотични татуировки. Май към този момент привикваме с тях.

 

И въпреки всичко множеството хора ще са там от чистия ентусиазъм за национална принадлежност. Надявам се и имам вяра в това.

 

Не е толкоз значимо, че ще пушат скари, че ще пие алкохол на стомах, а сергиите ще пръскат кич като за международно. Навсякъде е по този начин и в това няма неприятно. Народът не разпуска с Парашкев Хаджиев, Моцарт и Вагнер. Към върхарите ще се носят достоверни национални шедьоври, само че и турбо чалга. Събор е.

 

Мисля си обаче, че президентът Радев ще употребява това, с цел да потвърди в словото си какъв брой прав е бил като е натрил носа на украинския президент Зеленски с теорията си за мир, спор, а не война и невъзможността Украйна да победи съветския агресор. Помнете ми думата: това ще чуем.

 

Организаторите употребяват президента, с цел да официализират мероприятието. Той от своя страна ще се възползва от масовката за свои цели. България обаче ще остане разграничена по тематиката за показния и достоверния национализъм.

 

Пилотът знае по кое време губи височина. А сега се случва тъкмо това. Освен ако…, само че надали.

 

Огнян Стефанов

 

П.П. Ген. Хуан Перон, именит аржентински президент, изкачил се до високия пост на крилата на националната обич и изпъден от поста от същия този народ, споделя: Говорим на хората за политика и обществени проблеми, а се получава постоянно луна парк.

Не знам за какво се сетих за Перон…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР