Рекламна агенция от Крайстчърч в Нова Зеландия иска служителите й

...
Рекламна агенция от Крайстчърч в Нова Зеландия иска служителите й
Коментари Харесай

Компания от Нова Зеландия дава $1400 бонус на служителите, които ходят с колело на работа

Рекламна организация от Крайстчърч в Нова Зеландия желае чиновниците й да бъдат здрави и добре изглеждащи. Заради това от компанията оферират на хората от личния състав паричен бонус, с цел да вървят с колело на работа.

Работещите в Make Collective могат да получават по 5 новозеландски $ на ден по 5 новозеландски $ или 3,65 щатски $ на ден, в случай че пътуват за работа и по-късно се връщат назад у дома с колело.

Тези, които запазят тази процедура за повече от половин година, ще получават двойно на това - малко над 7 щатски $ на ден или към 140 $ в допълнение към месечната им заплата.

От компанията показват, че тези
бонуси ще се изплащат настрана от останалите в края на годината. Тези, които през всичките 12 месеца са карали колело, ще могат да получат бонус над 1400 $ през декември, написа Business Insider.

Ръководителят на Make Collective Тим Чесни споделя, че се надява по този метод да подтикват чиновниците си да създадат ходенето с колело на работа дълготрайна процедура.

" Хрумна ми концепцията, че би било отлично да се подтиква колоезденето по някакъв метод. Парите явно са най-подходящият тласък ", показва той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР