Рекламна агенция McCANN Sofia в партньорство с “Медицински център Ориндж

...
Рекламна агенция McCANN Sofia в партньорство с “Медицински център Ориндж
Коментари Харесай

Ваксинационен център ``Бар ЗаЗдраве`` |

Рекламна организация McCANN Sofia в партньорство с “Медицински център Ориндж ” и Фондация “Три дами ” дават своя принос в битката с COVID-19 чрез откриването на имунизационен център “Бар ЗаЗдраве ” в София. Центърът отваря порти на 16 декември 2021г., на адрес ул. “Шипка ” 23 (входът е откъм ул. “Васил Априлов ”).

„ Бар за здраве “ дава опция да се ваксинирате или да поставите бустерна доза в един друг имунизационен център, където ще ви посрещне медицински съветник , на който може да зададете всички въпроси, свързани с имунизацията. Изнесен отвън болничните заведения, новият център предлага спокойна и сигурна среда за имунизиране, опция за консултация със експерт и спомагателна поддръжка за връщането на имунизираните към естествения метод на живот – ваучери за огромни отстъпки от редица столични заведения .



Поканени са всички, за които е настъпил моментът за бустерна доза или които към момента не са имунизирани, само че обмислят да го създадат или пък се двоумят. А в случай че към този момент имате зелен документ, само че продължавате да имате и въпроси по отношение на имунизациите - добре пристигнали сте, с цел да ги зададете. Тук ще получите освен отговорите, само че и чаша топъл чай или витаминен коктейл и персонално отношение.

На място ще се срещнете с нашите медицински консултанти, с които можете да разговаряте за всичко, обвързвано с имунизирането. Вашите въпроси и терзания би трябвало да бъдат чути – по тази причина сме обезпечили всичко належащо, с цел да се чувствате уютно, в доброжелателна среда и да бъдете сигурни, че взимате осведомено и вярно решение.



Идеята прегърнаха някои от най-любимите ни столични заведения - Ресторант La Bot-tega, Ресторант Cinecitta, Бар К.Е.В.А., Ресторант, Hamachi, Бар Jazu by Hamachi, Ресторант Mediterraneo, One More Bar, Бар Петък, Бар SODA, Ресторант Троянците. Заедно с тях ще дадем и един по-зелен ваучър към зеления документ – с него можете да получите отстъпка, в което и да е от партньорските заведения, с цел да се върнете умерено към естествения метод на живот.

За откриването ще пристигна и самият Дядо Коледа, който ще се имунизира при нас, преди да потегли с шейната към всички деца по света.

Ваксинационният център ще бъде с работно време:

Пн - Пт 8:00 - 10:00 / 17:00 - 20:00
Сб - Нд 11:00 - 19:00
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР