Рекламите ще продължат да се показват, дори когато телевизорът е

...
Рекламите ще продължат да се показват, дори когато телевизорът е
Коментари Харесай

Стартъп ще раздаде 500 хиляди безплатни 4K телевизора

Рекламите ще продължат да се демонстрират, даже когато тв приемникът е изключен

Емил Василев преди 12 секунди 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 21:41 | 13.05.2023

Хората едвам в този момент схващат по какъв начин „ Аз не съм робот “ капчата в действителност работи

IT НовиниДаниел Маринов - 20:16 | 12.05.2023

Ново изследване допуска, че скоро ще се наложи да преначертаем картите на Земята

IT НовиниДаниел Маринов - 16:44 | 14.05.2023

Куршум минал през мозъка накара испански боец да вижда света наопаки

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Стартъп с името Telly ще направи нещо в действителност революционно. Компанията счита да раздаде 500 хиляди 4K HDTV тв приемници на стойност 1000 $ на дребно изцяло гратис, в комплект с безвъзмезден Chromecast с адаптер за Гугъл TV.

Уловката? Телевизорите ще разполагат с 9-инчов втори екран със особено пространство от дясната страна, на което непрестанно ще демонстрира реклама, даже когато потребителите не гледат тв приемника.

„ Telly раздава устройствата изцяло гратис. Бизнесът ще се поддържа напълно от приходите от реклама и партньорските услуги. “

обясни основният изпълнителен шеф и създател на компанията, Илия Позин

В понеделник Telly започва новото си начинание на адрес freetelly.com, като даде обещание да изпрати първите 500 000 безвъзмездни тв приемника на потребителите в Съединени американски щати това лято. По-важното е, че тв приемниците ще бъдат оборудвани с вграден датчик, който да дефинира броя на хората, които гледат в даден миг.

Позин се надява да реализира възвръщаемост на огромната първична инвестиция за даване на тв приемниците на американските консуматори и назовава своя бизнес проект „ революционна стъпка напред както за потребителите, по този начин и за рекламодателите “.

„ Телевизорите са стока, а в промишлеността няма нововъведения. “

споделя още Позин

По-важното е, че тв приемниците Telly могат да бъдат надграждани посредством софтуерни актуализации, тъй че да се прибавят нови функционалности когато компанията реши.

Засега Telly има някои много известни вложители, като Рич Грийнфийлд, прочут анализатор от Уолстрийт, който даде висока оценка за новата компания.

В изказване, публикувано от Variety, Грийнфийлд споделя:

„ Telly е голям скок напред, който употребява детонацията на пазара на рекламите и желанието на потребителите за по-голям надзор и интерактивност, които не нарушават преживяването при гледане на телевизия. Революционният дизайн с два екрана разрешава на рекламодателите да преобразят напълно преживяването на хората, като в същото време дават на потребителите необикновен тв приемник на неповторима цена – гратис. “

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР