Рекламите на Кока-Кола и другите продукти на компанията в България

...
Рекламите на Кока-Кола и другите продукти на компанията в България
Коментари Харесай

Кока-Кола спира рекламите заради епидемията

Рекламите на Кока-Кола и другите артикули на компанията в България стопират от 1 април за неопределен срок

"Считано от април, преустановяваме рекламната връзка на Coca-Cola и всички наши марки за неопределен срок. Фокусът ни в този миг е да подсигуряваме сигурността и здравето на нашите чиновници и локалните общественост ", оповестиха от компанията..

Кока-Кола, бутилиращите й сътрудници и Фондацията на Кока-Кола подаряват 120 милиона $ в поддръжка напъните за справяне с COVID-19 в засегнатите общности. Подкрепата е ориентирана към обезпечаването на защитно съоръжение и питиета за здравните служащи, както и към доставката на хранителни артикули на уязвими групи.

"Правим това, тъй като имаме вяра, че по този начин е вярно, и тъй като знаем, че работейки дружно, можем да реализираме смяна ", разяснява мениджмънта на компанията.

Производството на Кока-Кола в България датира от 1965 година, а България е първата страна в социалистическия лагер, която стартира да създава световноизвестната напитка. Днес системата на Кока-Кола в България се състои от 5 юридически лица: Кока-Кола България ЕООД Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД, Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисис Организейшън, Кока-Кола Хеленик Груп Ай Ти Сървисис и Кока-Кола Ентърпрайз Шеърд Сървисис.

Общият принос на компанията за брутния вътрешен артикул на страната ни е 0,6 %, като той се образува от заплатите, облагите и налозите, генерирани в цялата верига на цената. Традиционно Кока-Кола работи с български снабдители, като цената на купуваните от тях артикули и услуги е над 105 милиона лв..

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР