рекламира новата Конституция като свой собствен продукт. Той ще бъде

...
рекламира новата Конституция като свой собствен продукт. Той ще бъде
Коментари Харесай

Петко Георгиев: Пеевски се изявява като алтер его на Борисов

популяризира новата Конституция като собствен личен артикул. Той ще бъде бащата на новата Конституция. ПП-ДБ го легитимира като подобен. Мнозинството, което и ПП-ДБ имат, е задоволително, за да си седи министър председателят на мястото, а за Конституцията към този момент им би трябвало. Това съобщи политологът Стойчо Стойчев в ефира на Нова телевизия.

„ Малко е комедийна обстановката с Пеевски, както Путин през вчерашния ден сподели, че се бори за мира и свободата на всички хора, по този начин ми седят и предложенията на Пеевски. В момента тече доста дейна акция по узаконяване на действително феноменалната роля на Пеевски през всички тези години. За Политическа партия и за държавното управление рецензиите на Пеевски са подарък. Каквото неприятно каже този човек за теб, значи си на прав път. мълчат, тъй като Пеевски се изявява като алтер его на Бойко Борисов ”, счита пък журналистът Петко Георгиев.

Нидал Алгафари, пиар специалист, не счита, че Пеевски гони американско поданство и разяснява трусовете в партията на депутата: „ В решенията се взимат от Ахмет Доган, персонално. имат потребност да излязат от облика на етническа партия и им би трябвало мощен коз, а подобен е. ”

Стойчев напомни: „ За да се случи ротацията, би трябвало да се подаде оставка на актуалното държавно управление, да се гласоподава и по-късно да се гласоподава новия състав на държавно управление с министър председател Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. В промеждутъка сред ротацията може да се контракти ново болшинство. ”

Социологът Андрей Райчев разяснява думите на по адрес на Пеевски: „ Лорер имаше поради реакцията на по отношение на спора в Близкия изток. Тази война, както и другата – в Украйна, не тече по този начин, както си представяха хората. България би трябвало да се научи да е единна, а сега виждаме страшна рецензия: „ Защо сте единни? ”

„ Ще се отпушат няколко разнообразни хода, в случай че в конституционната промяна влезе текст, който да отнеме опцията на да сформира служебно държавно управление. и Пеевски ще се усещат свободни да бутнат сглобката. Аз персонално не считам, че това е политически вярно – имаме потребност от формулата на служебното държавно управление. Според мен трябваше да се наложи глоба на Радев – събаряне от поста. Има нездравословни за страната политически решения, за които би трябвало да се носи персонална отговорност ”, счита Георгиев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР