Рекламен клип за Банско и звездите на алпийските ски представят

...
Рекламен клип за Банско и звездите на алпийските ски представят
Коментари Харесай

Рекламен клип за Световната купа в Банско вече се върти по телевизията

Рекламен клип за Банско и звездите на алпийските ски показват идните стартове за Световната купа през февруари т. година, оповестиха от домакините на надпреварите от дружеството-концесионер на скизоната в българския зимен курорт. Рекламният клип към този момент се " върти " по " Евроспорт ". Половинминутният клип с присъединяване на най-именитите и настоящи състезатели, отпред с единствения притежател на седем следващи Големи кристални глобуса Марсел Хиршер, към този момент презентира идната, шеста подред Световна купа по ски в Банско.

Идеята за междузвездното видео за мъжките стартове на Бъндеришка поляна от 22 до 24 февруари 2019 година /алпийска композиция, Супер Г и великански слалом/, които ще отбележат 10-годишнината от първото домакинство на най-комерсиалната бяла конкуренция тук, е на рекламната организация - издател на Bansko Magazine. Базираната в София компания има опит в изработването на сходен мултинационален ултратаргетен състезателен артикул. През 2012-а и 2015 година тя направи клиповете за Световните купи в Банско, които имаха извънреден резултат, напомнят от дружеството-концесионер. Както и преди, и в този момент криейтив шефът на организацията Милко Стоянов е уговорил персонажите за закачливото видео по време на откриването на сезона в Зьолден.

Там Хиршер, който е най-голямата горделивост на алпийската нация, а през 2012-а " капарира " първия от 7-те си кристални глобуса с двойна победа в Банско, незабавно е приел поканата и демонстрира, че камерата го обича. Редом до него застават 2-кратните олимпийски и 5-кратни международни първенци Аксел Лунд Свиндал и Тед Лигети, суперасовете Алекси Пинтуро, Манфред Мьолг, Томи Форд и Виктор Мюфа-Жанде, както и гордостта на българските ски Алберт Попов. Разбира се, в 30-те секунди, които стартират да се въртят по " Евроспорт ", има време и за смешка персонално от легендата Марк Жирардели.

Стартовете в Банско сигурно ще генерират голям зрителски интерес, тъй като са незабавно след международното в Оре, уверени са техните домакини в българския курорт. Отделно, Банско е измежду едвам 5-те места на планетата дружно с Бийвър Крийк, Кицбюел, Венген и Солдеу, които тази зима посрещат Световната купа за повече от два дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР