Реклама на наркотици пред столичното 43-то училище в кв. Света

...
Реклама на наркотици пред столичното 43-то училище в кв. Света
Коментари Харесай

Реклама на наркотици пред училище възмути граждани

Реклама на опиати пред столичното 43-то учебно заведение в кв. " Света Троица ", възмути жители, научи " Фокус ".

На билборда, ситуиран в непосредствена непосредственост до главното учебно заведение, написа в превод: " Легален метод да бъдеш " напафкан ". "

Според жителите учебното заведение не може да предприеме ограничения и е подаден на 112, откъдето са уверили, че ще сезират общината. Гражданите обаче настояват, че седмица по-късно не е имало нужната реакция. 

Рекламата връщност показва продукт от HHC, един от канабиноидите в растението канабис, прочут като хексахидроканабинол. Той трансформира гледната точка на човек и провокира еуфория. 

HHC се основава в лаборатория благодарение на канабидиол (CBD), който се получава от конопени растения. 

" Фокус " напомня, че преди по-малко от месец на брифинг пред публицисти Стефан Бакалов, шеф на отдел " Борба с наркотрафика “ в Централно митническо ръководство – Агенция " Митници “, разгласи, че веществото хексахидроканабинол в последните два-три месеца прави мощна агресия в България и следва да бъде категоризирано като наркотично вещество от нашето законодателство.

От обява във фейсбук и мненията под нея стана ясно, че жител е сезирал виновните институции и билбордът все още към този момент е свален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР