Реклама на България и Българщината (с главна буква, че да

...
Реклама на България и Българщината (с главна буква, че да
Коментари Харесай

Тропни хорце - и да знаеш, че не знаеш

Реклама на България и Българщината (с основна писмен знак, че да е по-патриотично) - по този метод бранители на следващата акция с гръмко име, в тази ситуация " Нашият дом е България ", пробваха да защитят следващото хоро, което проведоха и извиха - този път посред Рила, в езерото Бъбрека. Хорото е част от опитите да бъде изработен връх за Гинес.

Че сме най-най-най, това от дълго време мисля е ясно на всички - да напомним въпреки всичко какъв брой сме положителни на всички Олимпиади по математика, информатика т.е. преди всичко сме най-умни. Та по тази причина и се чудя за какво ни е реклама, че да си подвигаме още националното самочувствие. Как беше - положителното си е положително, но от нашето " положително " по-добро няма.
Напоследък обаче, едно 30-тина години, нещо сме изпаднали в меланхолия какъв брой ни е положително " положителното ", тъй че за какво пък да не се понапомпаме - по-лесно е, в сравнение с да вземем да се пооправим. Или както сподели уредникът на " Нашият дом е България " Пламен Мирянов пред Българска национална телевизия: " Винаги съм мечтал да направя неповторими фрагменти за България, които да я показват по един нов, заслужен метод на света, за служат даже и за реклама и по някакъв метод да представим културата, традициите и уникалността на нашата страна, да оценим с какво сме дарени, а то не е малко ".
Красиво звучи - само че пътят към Ада е застлан с положителни планове. Обаче вместо да се включа във всеобщия хор какъв брой неприятно е да не прочетеш една табелка и да схванеш що е то " народен парк ", та да оцениш в действителност и що е то " естествено благосъстояние ", ще опитам да дам няколко оферти къде да тропнем по хорце - според тезата на господин Мирянов, че положителният проектант прави хубавия дом. И по този начин:
1. Хоро пред кабинета на основния прокурор Сотир Цацаров. С възгласи " ибрее, дебрее " и приложимост на обичайна патриотична гега ще влезем в " Гинес " - първият народ, съумял посредством културата си да убеди управниците си да следват пътя на дълга.
2. Едновременно хоро в Министерския съвет, Народното събрание, резиденция " Бояна ", Сараите, Банкя, хотел " Берлин ", къщата в Барселона - всички властови точки. Упражнението с " ибрее, дебрее " и гегата се повтаря като в първа точка.
3. Продължаваме с гегата, само че и с хорото, че да ни е радостно - идната спирка е Министерство на вътрешните работи. Няма ужасно - гегите са по-дълги от палките, пък и в Министерство на вътрешните работи нали от много носят пиратски превръзки на очите, потвърдено недовиждат.

4. Да не забравяме да тропнем по едно хорце в здравното и просветителното министерство. Нека им дадем кураж за смяна - здравето и знанието са полезност, а ги продаваме на безценица.
Засега стига толкоз оферти - че то и хоро не може да се играе непрекъснато. Даже то е уморително. Със сигурност ще помогне домът ни да стане по-приветлив - да не обръщаме внимание, че музикант не храни къща. Пък нека си разбираем кое е " А " и кое " Б " най-сетне - и с хоро, стига да оказва помощ. Ще помогне ли?
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР