Рекет, палежи на коли и страх е завладял собствениците на

...
Рекет, палежи на коли и страх е завладял собствениците на
Коментари Харесай

Спецполицаи борят война между погребални агенции в Бургас

Рекет, палежи на коли и боязън е превзел притежателите на траурни организации в града.

Специализирана полицейска акция се организира в Бургас. Тя е ориентирана против погребалните организации в морския град. Операцията идва на фона на кавги сред притежателите на локалните траурни бюра. Две катафалки бяха запалени единствено за няколко месеца.

Последният случай е от 8 декември, а собственичката на запалената катафалка посочва с име индивида, който счита, че стои зад палежа. Служебната кола е била запалена с коктейл „ Молотов ".

" Не се колебая, аз съм сигурна 100% кои са запалили автомобила, катафалката - Иван Благоев Пишиев, Владислав Благоев Пишиев. Това са двама братя ", съобщи Румяна Черзекова, притежател траурна организация „ Авона ".

Тя не е единствената пострадала в сектора. През август са подпалени колата и офиса на друга траурна организация. Собственичката също показва като причинители братя Пишиеви.

„ Поръчителите са също тези двама братя Пишиеви - Иван и Владислав. Отишли са при един медиатор, той е прочут на служителите на реда и са му платили да възпламенят катафалката и офиса ", твърди Стефка Димитрова, притежател траурна организация „ Гея ".

Според работещите в сектора война сред петте частни компания и общинската няма. Палежите обаче били сигнал за друго.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР