Рекет, далавера или нищо фрапатно?GlasNews.bg попадна на видео, от което

...
Рекет, далавера или нищо фрапатно?GlasNews.bg попадна на видео, от което
Коментари Харесай

На границата: Вали, не вали - препаратът за дезинфекция си върви ВИДЕО

Рекет, спекулация или нищо фрапатно?

GlasNews.bg попадна на видео, от което излиза наяве, че на граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево " – Капъкул, разположен на българско-турската граница наоколо до българското село Капитан Андреево, всеки автомобил минава през наложителна стерилизация, макар че се излива проливен дъжд. Санитарната мярка работи на цялостни обороти и не пропуща нито едно транспортно средство.

Това, на което ставаме очевидци от фрагментите, се случва минути преди да затворят границата заради наводнения в резултат на значителни превалявания. Припомняме, че граничният пункт " Капитан Андреево " на българско-турската граница се наводни и бе затворен за няколко часа в петък вечерта.

След 22:00 часа трафикът е бил спрян, само че в този момент всички пунктове работят.

Границата замязя на езеро, което доближава до 20-30 см дълбочина, това обаче не попречва по никакъв метод чиновниците на пункта за стерилизация да си свършат работата, като таксуват водачите на транспортните средства.

" В проливен дъжд сме на границата, навръх пункта за стерилизация и тези не престават да си чарджат. Сега ще видите по какъв начин в този прекрасен дъжд желаят пет кинта за стерилизация. Защото вали, не вали - препаратът си върви ", казва водач на автомобил, до момента в който чака реда си на пункта.

" Пълна излагация, цялостен смях, цялостен позор! ", безапелационен е лидерът на автомобила, който е снимал и издадената касова записка за осъществената стерилизация.

Много от сънародниците ни са на мнение, че протичащото се не е неуместно, а чист рекет.

" Далаверата е на първо място останало ", написа в мрежата Кирил Мичев.

" Гледах един път на нашия пункт за стерилизация - имаше локвичка и гълъби пиеха вода от там. Представете си какъв брой е действителна тази стерилизация и какво има в препарата, щом животните пият от тази вода и им няма нищо. ", гласи коментар на Юрий Колев.



Вижте и видеото тук:



А какво е Вашето мнение?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР