Река Рабровска отнесе моста към видинското село Периловец, който е

...
Река Рабровска отнесе моста към видинското село Периловец, който е
Коментари Харесай

Реката отнесе моста към видинското село Периловец

Река Рабровска отнесе моста към видинското село Периловец, който е част от републиканската пътна мрежа. Има обходен маршрут, само че той удължава с повече от 50 километра дистанцията за хората от обитаемото място до регионалния център.
Мостът е построен като краткотрайно оборудване, макар че е част от третокласния път сред селата Раброво и Бойница. При прииждане на река Рабровска на няколко пъти към този момент е отнасян. За нуждата от ремонт на пътя кметът на община Бойница Анета Генчева е упорствала пред Агенция „ Пътна инфраструктура ":
„ За този път не един път съм алармирала, че би трябвало да се изготви план и да се направи освен мостът, а целият път. Водела съм доста диалози. “
Според кмета на Бойница краткотрайни ограничения няма да оказват помощ. Сега, с цел да стигнат до регионалния център, жителите на село Периловец би трябвало да обиколят повече от 50 километра.
„ Тия хора, с цел да идат до Видин, би трябвало да минат през Бориловец, Шишенци, Бойница. Разстоянието им се усилва с 50 километра, в случай че не и повече. “
Обходният маршрут е по пътя Видин – Кула – Бойница, оповестяват от пътната организация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР