Режисьорката от филмите за възрастни Векс Ашли (Vex Ashley) призова

...
Режисьорката от филмите за възрастни Векс Ашли (Vex Ashley) призова
Коментари Харесай

Призоваха здравите хора да вземат пример от порно актьорите заради коронавируса

Режисьорката от филмите за възрастни Векс Ашли (Vex Ashley) прикани хората, които желаят да останат здрави по време на пандемията на ковид, да вземат за образец порно актьорите. Ашли споделя пред Mashable, че светът през днешния ден може да научи доста от тях.

"Когато тялото ви е вашата работа, вие се грижите за хигиената, чистотата и предварителната защита доста повече от елементарните хора ", сподели порнорежисьорката. Според нея, порно актьорите, тъй като взаимодействат постоянно с телесните течности на други хора, са доста по-добре осведомени с неща, за които другите даже не се замислят.

Ашли прибавя, че е прекратила фотосите на един от плановете си поради ковид. Същото нещо е направено и в някои други студия, защото за множеството порно артисти работата от у дома не е допустима.

Според Ашли, промишлеността за филми за възрастни може да бъде мощно наранена от ковид. Секс служащите ще станат една от най-уязвимите групи, защото няма да могат да разчитат на заплатен отпуск по болест или държавни дотации.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР