Режисьорите на Отмъстителите: Краят отправи молба към феновете на поредицата

...
Режисьорите на Отмъстителите: Краят отправи молба към феновете на поредицата
Коментари Харесай

Режисьорите на "Отмъстителите: Краят": Молим ви, не го издавайте

Режисьорите на " Отмъстителите: Краят " насочи молба към почитателите на поредицата да не популяризират авансово информация за кино лентата, откакто се появиха изявления за приключване на някои подиуми онлайн, написа " Ройтерс ".

В отворено писмо, оповестено в " Туитър " с хаштага #DontSpoilTheEndgame, Джо и Антъни Русо споделят, че те и големият актьорски и продуцентски екип на кино лентата със супергероите на " Марвел " са работили неуморно през последните три години " с единственото желание да създадем неочакван и прочувствено въздействащ свършек " на сагата.

" Когато гледате " Краят " през идващите няколко седмици, апелирам ви не издавайте какво се случва на другите, по същия метод както не бихте желали и на вас никой да не ви издава нищо авансово ", допълват те.

Филмът на " Уолт Дисни " " Отмъстителите: Краят " отбелязва края на историята, разказвана в продължение на 22 " Марвел " кино лентата. Сюжетът е защитаван в дълбока загадка и даже нормалните предварителни прожекции за пресата в тази ситуация бяха пропуснати.

По-рано този месец предварителната продажба на билети за премиерата на кино лентата в Съединени американски щати разруши върха, подложен през 2015 година в предварителната продажба за билетите на кино лентата " Междузвездни войни: Силата се пробужда ".

Филмът, който събира на едно огромна част от най-известните комикс герои, потегля по кината на 24 април в Австралия и Китай преди да дойде в Съединени американски щати на 25 април. В България формалната премиера също е 25 април, само че ще има и една галапремиера в София на 24 април. Две двойни предложения за нея могат да завоюват единствено тези, които вземат участие в първия първия стадий от играта на " Дневник " и " Форум Филм ", който завършва на 21 април.

Във вторник някои почитатели споделиха онлайн, че са гледали къси и не изключително качествени подиуми от кино лентата в няколко платформи, измежду които Reddit и YouTube, след което обаче изтеклите записи са били отстранени.

Затова и хаштагът #DontSpoilTheEnding се трансформира в една от топ тематиките на " Туитър " във вторник. Някои от феновете на поредицата, които споделиха, че са гледали изтеклите записи, обявиха, че това единствено е нараснало нетърпението им. " Бях смутен за към 0,2 секунди и тогава осъзнах какъв брой крепко беше и ме направи още по-нетърпелив ", разяснява един от потребителите в Reddit.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Отмъстителите: Краят (3)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР