Режисьорът Зоран Петровски и атлетката Карин Околие имат най-големи шансове

...
Режисьорът Зоран Петровски и атлетката Карин Околие имат най-големи шансове
Коментари Харесай

Мъжът на Силвия Петкова е фаворит за победа в „Сървайвър”

Режисьорът Зоран Петровски и атлетката Карин Околие имат най-големи шансове да стигнат до финалите в „ Сървайвър ” , считат почитатели на играта. Мъжът на Силвия Петкова от в този момент се обрисува като един от най-силните участници в сезон 6, а съгласно информация на „ Уикенд ” той е изкарал във Филипините от началото до края на фотосите на риалитито. Това значи, че най-вероятно е стигнал до края на надпреварата. Същото се отнася и за атлетката, с която попаднаха в едно и също племе при започване на играта.
Фенове на формата са уверени, че Зоран Петровски е индивидът, който има най-големи шансов е да излезе от риалитито като победител. Кой печели надпреварата, ще стане ясно след време. Това се дефинира, откакто бъдат излъчени всички снимани и инсталирани епизоди. Тогава в определянето на спечелилия влизат и феновете, които имат право да гласоподават за своя любим, който е съумял да стигне до финала. По този метод преди време риалитито завоюва новобранецът Николай Мартинов. Почти никой от останалите участници те го поддържа, само че феновете му дадоха своя избор, а оттова – и премията.

Ако Зоран е съумял да стигне до финала, както се приказва, от в този момент се счита, че точно той ще бъде и любимецът на феновете тази година. Освен, че има доста позитивни качества, поради които хората най-вероятно ще го харесат, разумно е да има и връзки в екипа, защото от години е част от телевизионните и филмовите среди. Конкретно в Би Ти Ви македонецът е снимал сериала „ Революция Z ”, в който взе участие и неговата половинка Силвия Петкова, с която имат наследник. Така че най-вероятно екипът на риалитито ще го показа в такава светлина, че да не изпъкват негативите му, в случай че има такива, до момента в който за останалите участници това не е напълно несъмнено.

В същото време Карин Околие също се обрисува като доста мощен състезател. От самото начало тя изпъкна като водач в племето си. Фенове на играта от в този момент й стискат палци за финалите. Другите, за които е съвсем несъмнено, че няма да отпаднат скоро, са миската и футболна съдийка Джулиана Бутракова, студентката Анелия Щерева, половинката на „ фермера ” Сами Хосни – Мила Савова, и учителят по физическо образование Денис Христофоров. Смята се, че пластичният хирург Иван Узунов също се е справил добре в играта, само че дали е стигнал напред, не е ясно. Известно е обаче, че двамата с Денис и до през днешния ден поддържат другарството си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР