Режисьорът Виктор Божинов, който стои зад успеха на сериали като

...
Режисьорът Виктор Божинов, който стои зад успеха на сериали като
Коментари Харесай

Създателите на филма Възвишение“ ще се срещнат с бургаските зрители

Режисьорът Виктор Божинов, който стои зад триумфа на сериали като „ Под прикритие “, „ Столичани допълнително “, „ Стъклен дом “ и още  редица телевизионни продукции,  съумя да събере актьорите, с които е работил през годините, с цел да осъществя първия си игрален филм " Възвишение ". Приключението  включваше 50 местоположения в страната и фотоси в четири сезона, работа като за четири часов филм, която  кристализира във финалните 142 минути. И до момента в който в творбата от 500 страници двама  души обикалят  планината, с цел да срещнат една чета като в балканско road movie, във кино лентата ще  забележим най-малко 15 в действителност доста известни лица от разнообразни генерации. Васил Михайлов, Кирил Ефремов (като Петко Страшника), РуменГавазанов (като Георги Чумата), Вергов, Бахаров, Рачков, Денолюбов и Джукелова, Герасим Георгиев-Геро и Малин Кръстев…

В Бургас ще гостуват Алек Алексиев, в ролята на Гичо, и Стоян Дойчев, в ролята на Асенчо.

Стоян е работил в сливенския куклен спектакъл, а  Алекс Алексиев е по-малкият наследник на артиста Стоян Алексиев. Завършил актьорско майсторство в Ню Йорк, той се мести и в Лондон и се снима в холивудски продукции като " Джак Райън: Теория на хаоса " под режисурата на Кенет Брана. У нас е прочут като доктор Александър Василев от " Откраднат живот ".

Заедно с актьорите за прожекцията в Бургас на 4 ноември от 17.00 часа в Cinema City, ще бъдат още продуцентът Иван Дойков и режисьорът Виктор Божинов. Билетите са в продажба от 24 октомври.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР