Режисьорът Виктор Божинов и екип на българския сериал Вина завършиха

...
Режисьорът Виктор Божинов и екип на българския сериал Вина завършиха
Коментари Харесай

Завършиха снимките на втори сезон на сериала Вина

Режисьорът Виктор Божинов и екип на българския сериал Вина приключиха фотосите на втория му сезон. Последният им снимачен ден е завършил по традиция с овации. Продукцията на Българска национална телевизия всекидневно се снима в региона на Мелник и Сандански, където се развива и действието в сериала. Снимките на втория му сезон започнаха в средата на август, а част от фрагментите са снимани в Бургас и в София.

 

Сериалът е по концепция на Симон Еди Шварц, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Главните функции се извършват от Михаил Билалов, Владимир Зомбори, Елена Телбис, Параскева Джукелова и Герасим Георгиев – Геро. Сред новите попълнения в актьорския състав са актрисите Лилия Маравиля, Мая Бежанска и Светлана Янчева.

 
„ Това бе последният ни снимачен ден със Светлана Янчева, само че, несъмнено, не мога да издавам сюжета “, разяснява Джукелова. Предстои да гледаме актрисата и в ролята на майката на Гунди в първия биографичен кино лентата за родния футболист, чийто режисьор е Димитър Димитров.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР