Режисьорът Виктор Божинов е залюбил кино продуцентка, узна HotArena. Тя

...
Режисьорът Виктор Божинов е залюбил кино продуцентка, узна HotArena. Тя
Коментари Харесай

Продуцентка отмъкна мъжа на Параскева Джукелова

Режисьорът Виктор Божинов е залюбил кино продуцентка , разбра HotArena .

Тя към този момент заема мястото на негова публична половинка, което до неотдавна бе непокътнато за актрисата Параскева Джукелова. Новата двойка даже си разрешава да се появява на всемирски събития без терзание от шушукания и злословия зад тила си.

Звездата на Народния спектакъл – Параскева Джукелова, още напролет призна, че от дълго време към този момент не живее с режисьора на шлагерите „ Възвишение ”, „ Под прикритие ” и „ Пътят на достойнството ” Виктор Божинов. По думите ѝ, връзките с него стигнали до състояние, в което нямало по какъв начин да останат дружно, тъй като напрежението посред им заплашвало да ескалира. Според слуховете, режисьорът е кръшкал на актрисата с фамозна журналистка. След като обаче се разделил с Джукелова, напуснал и леглото на любовницата си. Но към този момент най-малко от година има връзка с колежка от киното – известна продуцентка, чиято идентичност засега  ще запазим в загадка. Тя стои зад някои от най-награждаваните български филми в последните години.

Дамата, която към днешна дата топли леглото на Виктор Божинов, не е първа младост, само че въпреки всичко е родена цели 8 години след 49-годишната Параскева Джукелова, научи „ Уикенд ”. Досега продуцентката не е работила дружно с режисьора, само че пък двамата имат доста общи познати и поради специалностите си от години се движат в една и съща среда. За да не смесват персоналното с професионалното, предпочитали да се трудят над разнообразни планове, вместо да влагат силите си в един и същи филм, както правеше Виктор, до момента в който живееше с Параскева. Известно е, че тя е била дясната му ръка в съвсем всичко, над което е работел, в това число в най-успешния му филм до момента – „ Възвишение ”. Джукелова персонално е посрещала екипа на лентата в дома си, готвела е и е сервирала на актьорите, до момента в който са репетирали, и е взела участие в целия развой на работа, който съвпаднал с последните месеци от връзката ѝ с Виктор. Това направило раздялата им още по-болезнена. Режисьорът обаче си взел поука и държал новата си жена встрани от своите професионални задължения.

Божинов към този момент е показал продуцентката на щерка си Калина . Момичето е привикнало с компанията на своята мащеха и се усеща с нея съвсем толкоз свободно, колкото и с майка си. Самата Паци нямала нищо срещу детето ѝ да поддържа връзка с новата жена на татко си, защото продуцентката нямала нищо общо с раздялата ѝ с Виктор. Той завъртял обич с нея едвам откакто зарязал журналистката, разрушила брака му.  

Според слуховете, новата жена гори от неспокойствие да подари своя фаворит с второ дете . Известно е, че Джукелова е предходна през цели три опита за ин витро оплождане, до момента в който роди Калина. Наследницата ѝ в неговото легло е на 41 години и към момента няма свои деца. Много се тормозила, че в случай че скоро не роди, вечно ще остане бездетна. Дали обаче режисьорът желае бебе от нея, най-малко към този момент не е ясно. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР