Режисьорът Ники Илиев още не иска да приеме факта, че

...
Режисьорът Ники Илиев още не иска да приеме факта, че
Коментари Харесай

Ники Илиев и Саня са разделени, ето защо изчакват с развода

Режисьорът Ники Илиев още не желае да одобри обстоятелството, че бракът му се разпада. Бившият манекен до последно има очаквания, че с актрисата Саня Борисова ще съумеят да намерят компромис в връзките си и ще останат семейство. Това била повода двамата да не избързват с оповестяването на раздялата си или с процеса по делба на имуществото си.

Със Саня ни разделят от доста време. Никога не съм желал да разясня тези неща. Предпочитам да не го върша и в този момент, разяснява проблемите в фамилния си живот Ники.

Покрай премиерата на новия им филм двамата се появиха на разположение за няколко фотоси. Този цирк обаче не съумя да заблуди нито феновете им, нито околните им хора. Отдалеч се виждало, че и двамата са доста напрегнати и по никакъв начин не са щастливи. На доста от фрагментите актрисата се гушкала по-нежно в екранните си сътрудници, в сравнение с в брачна половинка си, а сложена до него, се свивала като в черупка.

По време на премиерата съвсем не си говореха, а всеки гледаше да стои на страна от другия.Ники не беше на себе си, тъй като е вложил всичко в този филм – кариерата, парите си и положителното си име. Саня пък беше ужасно разсеяна и се усмихваше по команда, издават очевидци на събитието.

С премиерата на кино лентата проблемите в фамилията на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова се задълбочава от ден на ден и повече. Звездната двойка все по-трудно съумява да скрие раздялата си, а последните им креативен събития постановат двамата да се появяват постоянно дружно и да градят имидж на все по този начин отдадени на работата и любовта си.

Трябвало и да пътуват из страната, с цел да стимулират почитателите си да влязат в киносалоните и да изгледат продукцията им. Вече имали прожекции в няколко по-големи града и срещи за подписи със феновете, на които напрежението посред им ставало все по-видимо и натрапчиво, написа " Уикенд ".

Съпрузите повече от очевидно показвали, че нямат желание да се обясняват за ситуацията пред камерите, а ще изчакат паниката към работните им планове да поотмине преди да подхващат някакви стъпки. Една от аргументите за това били и предстоящите доходи или загуби към кино лентата им.

Не желая да изяснявам какви са хонорарите на Саня от филмите ни. Като цяло облагите от тях идват към не и към нея, несъмнено, показа по деликатната тематика режисьорът.

Самият той не криел, че поставя старания да се разбере с жена си и да си дадат втори късмет. Опитвал се да открие какво е станало причина по този начин да се отдалечат един от различен поради всички проблеми. Саня обаче не считала, че може още веднъж да се съберат и била безапелационна, че е време да обмислят по какъв начин да сложат завършек на всичко с допустимо минимум звук.
тагове Ники Илиев Саня разделени
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР