Режисьорът на „Шоуто на Канала” беше 100% убеден, че думите

...
Режисьорът на „Шоуто на Канала” беше 100% убеден, че думите
Коментари Харесай

Мира Добрева избухна: Мъжът ми да не се прави на три и половина, баш него хванах в изневяра!

Режисьорът на „ Шоуто на Канала” беше 100% уверен, че думите на жена му не са се отнасяли за него, а за някой предходен неин сътрудник, научи HotArena.

А ето по какъв начин мисли тя: „ А, дано Жоро да не се прави на три и половина! Точно него имах поради. Да не ми се прави, в случай че обича. Мисля, че не ми е изневерявал единствено един път, само че и нямам доста доказателства, че е било повече пъти. Не е по никакъв начин елементарно да се мине през това. Но аз го преодолях, без да съсипя фамилията си, което демонстрира силата на характера ми. Една невярност е задоволителен мотив да съкрушиш нечий живот, а и своя. Заради нея можеш да съсипеш всичко, градено преди този момент.

Първия път, за който се колебая и напълно нямам доказателства, беше малко преди да се оженим. Тоест, простих един път. Вторият път беше преди 4 години. Тоест, нося си постоянно болката, само че и готовността за амнистия. Продължавам да имам вяра, че който е непогрешим, би трябвало да хвърли първи камък. Не се мисля за безгрешна, за света вода ненапита. Смятам, че в никакъв случай не съм застрахована, че и аз няма да направя такова нещо. Разбира се, желая да устоя и на тези години ще мога. С огромно горделивост и достолепие минавам през брака и живота си, оправям се добре. Склонна съм да не помни и простя невярност, тъй като живеем в XXI век и прелюбодейството не е най-голямото зло, което можеш да причиниш “. Колкото до това дали Мира е мислила за бракоразвод, тя споделя, че са й минавали сходни мисли.

„ Мислех, че няма да устоим. Но не сме се разделяли, като изключим един непоносим следобяд. Много дълго говорихме тогава и го помолих да се махне от мен. Просто не желаех да го виждам в оня миг. Нормална женска реакция. Вечерта му се обадих и го помолих да се забележим. Аз направих първата крачка. Исках да продължим дружно. Пазя фамилията си доста крепко “, отсича русокоската.

Хонорарът си ще похарчи за фамилията си: „ Всички пари, които идват в едно семейство, са, с цел да го спасят от банкрут и да оказват помощ нещо да се направи у дома (смее се). Имаме значителен заем за закупуване на жилище. Първо се мисли за него и по-късно за всичко останало. Мисля, че ще погася задължението и след това ще отидем на някаква екскурзия “.

Мира не се радва на успеха на Наско Колев. Тя се е надявала да завоюва Петко, защото той на няколко пъти е заставал зад тила й, с цел да я поддържа, споделял е храната си с нея. Въпреки това е предчувствала, че успеха ще отиде в ръцете на Наско. По-скоро би се радвала Ваня Костова да завоюва, а не някой, който се е пазел от самото начало да не изпусне нервите си и да остане неоцапан.

Мира одобрявам в себе си най-вече това, че е потвърдила, че носи бръчките и торбичките си под очите с достолепие и че няма ботокс. „ Повече се утвърждавам като човек, в сравнение с като жена. Цялостното си държание в Къщата на „ ВИП Брадър” мога да оценя като позитивно “, безапелационна е тв водещата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР