Режисьорът Максим Генчев ще покани рапъра Криско да изиграе ролята

...
Режисьорът Максим Генчев ще покани рапъра Криско да изиграе ролята
Коментари Харесай

ГАВРА! Криско става четник на Ботев

Режисьорът Максим Генчев ще предложения рапъра Криско да изиграе ролята на въстаник във кино лентата за Христо Ботев , за който сега набира средства, разбра HotArena .

" Филмът за Ботев има своята аудитория - българите над 35. За да бъде гледан и от деца, ще поканя Криско за ролята на четника Вуто Търновеца ", написа Ганчев в персоналния си профил във Facebook и си качи фотография и с изпълнителя. Малко по-късно режисьорът очевидно премисли концепцията си и изтри фотографията и думите си.

Самият Криско към този момент не е коментирал дали би се присъединил във филмовия план, само че несъмнено ролята на въстаник би му паснала добре, пък и би му била от изгода за продобиване на нови почитатели.

Младият баща се ожали през вчерашния ден във Facebook, че от време на време някои фенове не го оставят на мира, тъй като желаят нон стоп фотоси дружно. " Изпълнителят има усеща, персонален живот, физическо и психическо положение като всеки различен. Изпълнителят не е експонат! Ако поискаш обикновено, никой няма да ти откаже ", написа габровецът и разяснява, че сходна преживелица му се е случила неотдавна, на безвъзмезден концерт.

Работното заглавие на кино лентата за Ботев е " Гарванът грачи " , а сюжетът ще наблюдава последните 100 часа на Ботев. Авторът към момента набира средства за лентата, чийто продуцент е компанията на жена му Десислава Ковачева " Дема филм ". 

Генчев от време на време разгласява елементи от сюжета във Facebook, като последното, което написа е, че търси пътуващи до Одрин. " Които от вас имат път към Одрин, апелирам да закупят няколко феса и да ги дарят. Един фес коства 5 лева За кино лентата за БОТЕВ ще трябват към 300 феса. Ще трябват и ширити, платове, шивачи, защото костюмите ще се късат, дупчат и кървят и няма метод да се наемат! ", предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР