Режисьорът Люси Иларионов защити Софи Маринова след скандала, който се

...
Режисьорът Люси Иларионов защити Софи Маринова след скандала, който се
Коментари Харесай

Люси Иларионов: Благодарение на Софи Маринова много хора научиха за Каменните гъби

Режисьорът Люси Иларионов отбрани Софи Маринова след абсурда, който се разрастна към клипа на песента й " Мили, благи ". Той е сниман върху предпазения обект " Каменните гъби " край Кърджали, а певицата се качва върху него. В някои медии се появиха информации, че фолкдивата е застрашена с 2 години затвор.

" По никакъв метод не сме увредили нищо. Не сме желали позволение, тъй като не знаехме, че би трябвало да се желае такова. Аз си признавам, че благодарение на Софи научих за това място. Дори би трябвало да й благодарим, тъй като точно с помощта на нея доста хора научиха за това място. До оня ден мненията изпод бяха хубави, само че типично по български откакто се разгласява тази вест, че е нарушила закон, започнаха да ни плюят. Ние показахме този страховит естествен феномен. Моя концепция беше клипът да е все едно на друга планета. Това е неповторимо място. Тя не се е качила на " каменна гъба ", а на един по-нисък камък. Ние не знаехме, че е неразрешено това място и че е естествен феномен. В клипа има и фрагменти от историческия музей на Кърджали, за който поискахме позволение. Винаги за фотоси сме желали позволение, в случай че знаем, че на сходно място се изисква такова ", сподели Иларионов, който е режисьор на клипа.

Екологът Тома Белев разкри, че Софи Маринова и Люси не са нарушили никакви закони и няма по какъв начин да ги грози две години затвор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР