Режисьорът и сценарист Стоян Петров е направил нов филм за

...
Режисьорът и сценарист Стоян Петров е направил нов филм за
Коментари Харесай

Пускат нов филм за Ванга с непоказвани кадри

Режисьорът и сценарист Стоян Петров е направил нов филм за известната у нас и в чужбина ясновидка Ванга. Лентата се споделя Човек и феномен, има неповторими неизлъчвани до момента фрагменти, предсказания и очевидци, мълчали през последните десетилетия, излиза наяве от репортаж на бТВ.

Петров се срещнал с пророчицата инцидентно, негов другар ги срещнал. Дотогава не има вяра, само че откакто му споделя миг от детството му, които знаят единствено той и майка му, нещо в него се прекатурва.

През последните години от живота ѝ той превежда на Ванга, когато при нея идват рускоговорещи посетители. „ Предсказанията на Ванга са световни, които се отнасят до цялото човечество. Те ни се дават, с цел да може хората дружно да ги преодоляваме”, разяснява Петров.

Премиерата на кино лентата ще бъде на 19 юни в първа зала на НДК от 19 ч.Вдъхновител на кино лентата пък се оказва известният съветски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който преди време се среща с Ванга в Рупите посредством сценаристът и режисьор на продукцията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР