Режисьорът и продуцент Димитър Гочев ще участва в изработването на

...
Режисьорът и продуцент Димитър Гочев ще участва в изработването на
Коментари Харесай

Продуцентът на "Под прикрите" и "Революция Z" ще прави клиповете за българското председателство на ЕС

Режисьорът и продуцент Димитър Гочев ще взе участие в изработването на анимирано лого, аудио- и видеоклипове за българското председателство на Съвета на Европейския съюз при започване на 2018 година Гочев е съучастник в сдружението " Ди индъстри ", което е спечелило публичната поръчка за малко над 240 хиляди лв. за разработване на телевизионни, аудио- и интернет клипове, предоставена от Министерството за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018.

За публичната поръчка са кандидатствали пет компании - " Ейч Ди ченъл ", " Арт уинар ", " Бранд Ню айдиъс ", " Мирамар филм " и " Ди индъстри ". Първите три са били отстранени, защото предложенията им не са съответствали на техническата спецификация.

След осъществена оценка на ценовите оферти и сложна оценка на офертите преди всичко е класиран участникът " Ди индъстри " ООД с 81.62 точки. На второ място е " Мирамар филм " с сложна оценка от 68 точки. Компания " Мирамар филм " стои зад филми като " Вездесъщият ", " Кербала ", " Love.net ", " Дзифт ".

" Ди индъстри " е основана през август 2016 година като съдружничество сред Милан Зарев и " Гох продъкшънс ", което е благосъстоятелност на Димирът Гочев. Пред " Дневник " Милан Зарев изясни, че той се занимава с техническата част в работата на сдружението, а Гочев - с креативната. По думите на Зарев " Ние, нашите и вашите " е продукция на " Ди индъстри ". Според финансовия доклад на сдружението за 2016 година, " Ди индъстри " има доходи от 86 хиляди лв. и разноски за 36 хиляди лв..

" Ди индъстри " ще сътвори анимирано лого и разработка на образна идентичност; четири триминутни видеа на разнообразни тематики, а към всяко едно от тях и по пет 30-секундни клипа; 18 аудиоклипа на български и британски език с дълготрайност по 30 секунди; 15 видео- и анимирани интернет банера. В поръчката е планувано изпълнителят да сътвори и истинска музика за потребностите на българското председателство. Режисьор на видеоклиповете ще бъде Димитър Гочев. Ръководител на екипа е Божидар Велинов, а създател и сценарист е Мирон Крумов.

Димитър Гочев е оператор, режисьор и продуцент, един от основателите на фирмите Служба "Информация и архив" (на МВР) и " Камера ". Продуцент е на сериалите " Под прикритие ", " Революция Z ", " Стъклен дом " и на игрални и документални филми като " Аве ", " Последната кола за спешна помощ на София ", " Стоичков " и други Един от последните му планове е сериалът " Ние, нашите и вашите " по " Нова телевизия ", където е и режисьор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР