Режисьорът и продуцент Дъг Лайман смело се насочва натам, докъдето

...
Режисьорът и продуцент Дъг Лайман смело се насочва натам, докъдето
Коментари Харесай

Том Круз и Илон Мъск ще снимат първия игрален филм в космоса

 Режисьорът и продуцент Дъг Лайман самоуверено се насочва натам, докъдето до момента никой кино режисьор не е стигал. Лайман възнамерява да се причисли към Том Круз в авантюристичен екшън, който ще бъде сниман в галактическото пространство, оповестява Дедлайн. Той ще бъде самостоятелна продукция и ще бъде сниман благодарение на " Спейс Х “ на Илон Мъск и НАСА.

Лайман, който режисира Круз във кино лентата " На ръба на утрешния ден “ и който е прочут с шлагери като " Мистър и мисис Смит “ и " Самоличността на Борн “, е припрян да започва този първи по рода си план.

Лайман и Круз са обмислили всичко това дружно, като първият ще напише и сюжета, а двамата дружно ще продуцират плана.

По-рано американските медии оповестиха, че Том Круз възнамерява да снима филм в космоса благодарение на същински галактически транспортен съд. Днес стана ясно, че НАСА и " Спейс Х “ са се съгласили да вземат присъединяване в плана.

Илон Мъск, в партньорство с НАСА, през днешния ден би трябвало да изстреля ракетата SpaceX Falcon 9 от Флорида, с два американски астронавта от Космическия център " Кенеди “ – историческа ракета, артикул на новаторско публично-частно партньорство, което ще върне Съединени американски щати назад в бизнеса с пилотирани галактически полети за първи път от доста време.

Лайман и Круз са сътрудници и другари, само че те са и водачи с авантюристичен дух. Всеки от тях има да свърши доста работа, преди да полети в космоса. Лайман е в довършителни работи по кино лентата на Lionsgate/BRON " Chaos Walking “ с присъединяване на Дейзи Ридли, Том Холанд, Мадс Микелсен, Синтия Ериво и Ник Джонас. Круз пък отсрочи премиерата на " Топ Гън: Маверик “ от лятото за 23 декември, а чака и с неспокойствие завръщането към фотосите на " Мисията: невъзможна 7 “, откакто те бяха прекъснати, когато пандемията от ковид спря всички холивудски продукции през март. Очаква се те да стартират в края на лятото или началото на есента.

Ясно е също, че галактическият филм ще има невиждана предварителна подготовка, която ще включва образование, с цел да може да се издържи на полета в космоса. Представете си единствено по какъв начин Джеймс Камерън – който направи първото дълбоководно гмуркане за снимане на филм – споделя: " Ех, по какъв начин не съм аз на този галактически транспортен съд! “

Круз за следващ показва, че е най-дръзката кино звезда на нашето време, като подготовката му за филмите е също толкоз именита, колкото самите каскади. В " Мисията невъзможна: Разпад “ артистът счупи глезена си при скок от един покрив на различен и увисвам от хеликоптер; той увисвам и от изтребител в " Мисията невъзможна: Престъпна нация “ и в " Мисията невъзможна: Режим Фантом “, катери се по дубайския небостъргач " Бурдж Халифа “, изпълнявйки каскади от 123-ия етаж, оповестява БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР