Режисьорът Евгений Михайлов коментира евентуалния кабинет, който ще предложи номинирания

...
Режисьорът Евгений Михайлов коментира евентуалния кабинет, който ще предложи номинирания
Коментари Харесай

Режисьорът Евгений Михайлов: Ако изборът е между шарлатания и статукво, предпочитам статуквото

Режисьорът Евгений Михайлов разяснява възможния кабинет, който ще предложи номинирания за министър председател проф. Николай Габровски.

" Според мен залогът е дали ще има държавно управление и непоклатимост, или ще отиваме към следващите избори, следващите опити, следващата неустановеност. За мен не е значимо какви ще са имената, а по-скоро тези имена и политиците в България изобщо дали желаят страната ни да одобри еврото от 1 януари 2024 година, дали желаят да влезем в Шенген допустимо най-скоро, дали желаят към България да има доверие като към европейски сътрудник. Ако кажат " не " на първия вид за кабинет, отиваме към втората мощ, която няма никакъв късмет, защото сама сподели, че май няма да издига държавно управление. Ако отидем към третата, доста необичайно по какъв начин мощ с 12 депутати ще бъде този сплотяващ център и ще диктува политиката в България. Тогава ще ми намирисва на случилото се преди тъкмо 31 години по това време с държавното управление на Беров ", сподели режисьорът в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Някой комфортно кръсти партия, управлявала 12 години статукво, а партия на 100 години като Българска социалистическа партия - партия на смяната. До оня ден бяха съдружни сътрудници на Демократична България и ДСБ, в този момент не са. Много са ми странни такива неща. Много са подправени нещата, както е всичко протичащо се в страната от две години. Защото тези измамници, които влязоха в политиката, или както ги назова президента - тези шарлатани, ни докараха до тук. В момента, в който шарлатаните и шарлатанията се явяват смяна, а другото е статукво, избирам статуквото пред шарлатанията. Никога преди тях не е имало такива шарлатани ", счита Михайлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР