Режисьорът е диагностициран с витилиго. Белите петна, които имаше по

...
Режисьорът е диагностициран с витилиго. Белите петна, които имаше по
Коментари Харесай

За Това Изглежда Толкова Зле! Черна Диагноза За Ники Илиев! Страшната Болест Го Сполетя

Режисьорът е диагностициран с витилиго. Белите петна, които имаше по ръцете са тръгнали и по лицето на красавеца. От последните му изяви пред аудитория се вижда, че под наболата му брада кожата му е почнала да си губи пигмента. Именно поради това ексманекенът върви без да се бръсне безпрепятствено.Ники Илиев разчита окосмяванетро му да скрие провалите от заболяването. Но се оказва, че и космите започвали да порастват обезцветени. Изобщо казусът му няма по какъв начин да остане неусетен.

Това се оказва огромна драма за артиста, който от както се е родил минава за първи красавец. За в никакъв случай не е загадка, че Ники работи като магнит за дамите. Но остава въпросът „ До по кое време? ”. Не е загадка, че хора с петна по лицето не са привлекателни за никого. Някои се питат в случай че напълно погрознее няма ли да се съсипе кариерата му?

Говори се, че филмите, които прави не са кой знае какво, въпреки да има награди от фестивали.

Още през предишния декември самичък Ники Илиев призна за болестта си и изясни, че не е толкоз тежко, написа „ Уикенд “. И ето, че единствено месеци по-късно безцветните петна лъснаха и по лицето му. Макара да не е животозасташаващо витилигото може да отключи комплекс за непълноценност.

Най-интересното в тази ситуация е, че майката на режисьора Мирослва Кадурина е професорка по дерматология. Преди няколко години тя направи възторг като се опита да лекува витилиго с лазер. Но очевидно знанията й са безсилни пред болестта на сина й.

Говори се, че секссимволът се сдобил с витилигото поради мощен стрес. Новите петна по лицето му се появили до момента в който работел по последния си филм „ Завръщане ”, предават от ХотАрена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР