Режисьорът Димитър Митовски възроди героите от Под прикритие в уникална

...
Режисьорът Димитър Митовски възроди героите от Под прикритие в уникална
Коментари Харесай

Джаро от „Под прикритие” възкръсва!

Режисьорът Димитър Митовски възроди героите от „ Под прикритие ” в неповторима галерия. Феновете на паметния сериал още веднъж ще могат да видят обичания си изверг – Джаро, който ще „ оживее ” с помощта на основателя си, научи HotArena .

Димитър Митовски рисува незаконния необут в мрачни и сюрреалистични картини, които скоро ще подреди в галерия. Рисуването не е ново занимание на режисьора, който през 90-те даже е част от художническата група „ Диско 95 ”, с която творят няколко години.

На новите платна Джаро е с няколко лица – облечен в пъстър риза и с голяма дупка на челото, в емблематичния балтон от телевизионната поредност здрав и непокътнат. А на трета картина е с алена риза и зелена ябълка в ръка, а на лицето му е изписана хапливата подигравка, с която още в първия епизод на сериала първо успокои собствен сгафил зависещ, а след това тихомълком го осъди на гибел, написа " България през днешния ден ".

В експресионистичните си и сюрреалистични картини Митовски рисува отвъдното постоянно като нощ. Идеята му е да събере „ на оня свят ” всички умрели герои и да ги показа по какъв начин чакат в Чистилището — или ще отидат в парадайса... или в пъкъла!

Феновете с неспокойствие чакат да видят картини с облиците на Косъма, Иво, както и със Съни – някогашната обичана на Джаро. Интересното е, че тя ненапълно наподобява на дизайнерката Мегз на Хелоуин.

Междувременно феновете чакат и за вести към другия план на Митовски – „ Ускорение ”. Сериалът ненадейно спря да се снима, а зли езици настояват, че компанията има финансови проблеми.
Слуховете се ускориха след обвинявания на Жан-Клод Кариер, който съобщи, че чака сериозна сума от Митовски и Гочев към този момент години наред.

„ В момента съм прекъснал фотосите на „ Ускорение ”. Причината е, че пренареждам нещата организационно и изобретателно ”, съобщи самият Митовски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР