Режисьорът Брайън де Палма разкри подробности за новия си филм,

...
Режисьорът Брайън де Палма разкри подробности за новия си филм,
Коментари Харесай

Брайън де Палма ще филмира скандала Уайнстийн

Режисьорът Брайън де Палма разкри детайлности за новия си филм, отдаден на абсурда с продуцента Харви Уайнстийн и злоупотребите с дами в Холивуд. Той приказва за лентата на кинофестивала във Венеция.

На 78 години, Брайън де Палма е надалеч от концепцията да се отхвърля да режисира филми. Новият му план е повече от завладяващ - филм на ужасите с името " Хищник ", въодушевен от абсурда, раздрусал до основи Холивуд и киноиндустрията - историята на Харви Уайнстийн. Сюжет, неостанал неусетен през годините на работа в американските кино студиа, както споделя самият де Палма пред камера на Ройтерс.
Брайън де Палма, режисьор: Като режисьор, който непрекъснато работи с дами, аз съм доста сензитивен по отношение на метода, по който се отнасят към тях във кино лентата, който върша. Бях наясно с някои от нещата, които се случваха по време на ерата на Харви Уайнстийн. Това е една забавна за описване история. Написах сюжет, който ненапълно се опира на някои от същинските случаи, разказани от " Ню Йорк таймс ".
Всемогъщият продуцент Уайнстийн с решителен глас в продължение на десетилетия в Холивуд, беше упрекнат от близо 70 дами в полови похищения. Пред съда той разгласи, че е почтен.Сега основателят на ленти като " Белязания ", " Недосегаемите " и " Кери " ще опише историята на неговите жертви. Възходът и падението на Харви Уайнстийн са обект на интерес и на други режисьори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР