Режисьорът Бойко Богданов не си платил сметките за изпитите ракии.

...
Режисьорът Бойко Богданов не си платил сметките за изпитите ракии.
Коментари Харесай

Бойко Богданов не си плаща ракиите. Пияният режисьор дължи 30 лева за 8 малки и една бира

Режисьорът Бойко Богданов не си платил сметките за изпитите ракии.

58-годишният театрал се почерпил в Клуба на актьора, където изпил 8 дребни ракии и една бира. Той обаче си тръгнал и не си платил сметката от 28,60 лева.В писмо до редакцията на „ Телеграф “, управлението на Клуба написа:

„ Вие сте един осъществил се човек., Прекрасен режисьор, чието име ще остане в историята на българския спектакъл, потвърден ерудит. Бива ли, ей така на, с един размах да унищожавате себе си, реномето и наличието в културния живот и на без това беззъбата ни просвета. Ние от Клуб на актьора ви прощаваме пиянските изцепки, ругатните без мотив, досаждането, даже и неплатената сметка от последното ви посещаване опрощаваме. Само се стегнете. Създадохме този клуб за театрали и съидейници, такива като вас. А вие към този момент очевидно не се причислявате. Или не заслужавате “.

Повод за писмото стана изявление на Богданов във Facebook, откакто бе умишлен от сътрудника си – атьора Пламен Манасиев, че е развалил празника за 10-годишнината на спектакъла „ Ревизор “.

„ Ако си удостоил с наличието си една черна дупка, наречена „ Клуб на артиста “- ей тъй-на,от досада, носталгия и два празни часа, дупка, чиито сайбия е бивш/поне по образонвание/ артист, преквалифицирал се в ресторантьор и приятел на мутри, в случай че там си ги разсмивал и си разказвал на жадното им слушане за Моцарт, само че ненадейно е пристигнало момче-акордьор и „ на бърза ръка “ е полуакордирало едно неакордируемо скапано ПИАНО, с цел да попречи на каквито и до било там...разговори и веселба,/щото едно подправено пиано УНИЩОЖАВА ВСЯКА ЧУВАЕМОСТ/, в случай че си на години, на които към този момент не ти е занимание да се сбиваш, в случай че с омерзение си следил сервилността на крадливия келнер и на сайбията пред инцидентно попаднали на масата до това проклето пиано туристи-англичани, в случай че сайбията е имал нелепостта да ти се изрепчи с приматен „ артистизъм ":Туй пиано ТИ не МИ го пипай! “, и в случай че знаеш от извора, че арендаторът- „ сайбия “ виси от месеци на притежателя с неплатени наеми и прочие, какъв избор имаш, Бойо, с изключение на да изчезнеш незабавно, неплатил трите нелегално импортирани от "сайбията " в заведението ракии и да прекосиш Нощта, с цел да си оставиш десеторно повече парици в едно по - проветрено пространство...тъй като НЯМАШ НИКАКЪВ ДРУГ НАЧИН ДА ГИ УХАПЕШ?Моля, при съществуване на по-добра концепция, съобщете ми я.ЩЕ ПОЧЕРПЯ “, написа Богданов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР