Режисьор е Шейн БлекНовата версия на “Хищникът (The Predator) нахлува

...
Режисьор е Шейн БлекНовата версия на “Хищникът (The Predator) нахлува
Коментари Харесай

„Хищникът“ с ловна премиера

Режисьор е Шейн Блек

 52-pred Новата версия на “Хищникът ” („ The Predator ”) нахлува в кино салоните с солидната задача да бъде най-голямото премиерно заглавие освен на седмицата, само че и на месеца. Ала почитателите на именития осемдесетарски оригинал с Арнолд Шварценегер към момента са скептични и не бяха изключително надъхани след първите рекламни материали. Режисьорът на новия филм Шейн Блек, който участваше като артист в първото и почитано от милиони фенове произведение, дава обещание, че публиката няма да бъде разочарована.

Той се надява, че ще успее да върне “старата популярност на емблематичното извънземно, чието достолепие беше погазено от поредицата “Пришълецът против Хищника ” и “Хищниците ” на Нимрод Антал и Робърт Родригес. ”

В новия филм най-смъртоносните ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-убийствени отвсякога, с помощта на генетично усъвършенстване с ДНК на други типове. Те се завръщат на Земята, инцидентно призовани от малко момченце и единствените, които могат да предотвратят края на човечеството, са тайфа някогашни бойци и… един преподавател.

Режисьор на “Хищникът ” („ The Predator ”) е Шейн Блек („ Целувки с непредвиден край ”, “Железният човек 3 ”, “Любезните пичове ”), който е и сценарист дружно с Фред Декър („ RoboCop 3 ”). В функциите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и други

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР