Режисьор е Сам ИсмаилДжулия Робъртс следва примера на много свои

...
Режисьор е Сам ИсмаилДжулия Робъртс следва примера на много свои
Коментари Харесай

Завръщането на Джулия Робъртс

Режисьор е Сам Исмаил


Джулия Робъртс следва образеца на доста свои сътрудници от огромното кино и взема решение да се завърни с влиятелен тв план. Поредциата “Homecoming ” e дело на основателя на “Mr. Robot ” Сам Исмаил и съставлява психически трилър, акомодация на известния едноименен подкаст на Илай Хороуиц и Майка Блумбърг, оповестява operationkino.net= Джулия Робъртс се превъплъщава в терапевта Хайди Бъргман, която работи в Homecoming Transitional Support Center – база, помагаща на бойци да създадат прехода към граждански живот.
 Кадър от кино лентата Кадър от кино лентата
Един от тези бойци, нямащ самообладание да стартира идната фаза от живота си, е Уолтър Круз (Стивън Джеймс), а индивидът, който следи работата на Хайди и управлява базата, е Колин Белфаст (Боби Канавали) – упорит служител, чиито маниакални условия загатват за нечисти претекстове. Четири години по-късно Хайди е почнала нов живот в малко градче, където живее с майка си (Сиси Спейсик) и работи като сервитьорка. Когато чиновник на Министерството на защитата (Шей Уигам) идва при нея с въпрос за какво е напуснала предходната си работа в центъра, Хайди стартира да осъзнава, че истината е напълно друга от историята, която споделя на самата себе си…

Режисьор на всичките 10 епизода на “Homecoming ” е Сам Исмаил ( ”Mr. Robot ”), а сюжетът е на основателите на истинския подкаст Илай Хороуиц и Майка Блумбърг. В функциите с изключение на Джулия Робъртс, са още Стивън Джеймс, Боби Канавали, Сиси Спейсик, Шей Уигам, Алекс Карповски, Дермът Мълруни, Хонг Чау, Джереми Алън Уайт, Сидни Поатие и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР