Режимът на Цветан Цветанов в СЕМ и БНР незаконно назначи

...
Режимът на Цветан Цветанов в СЕМ и БНР незаконно назначи
Коментари Харесай

Среднист незаконно пое финансите на БНР при Цветановия режим в радиото - slava.bg

Режимът на Цветан Цветанов в Съвет за електронни медии и БНР нелегално назначи за стопански шеф на Българското национално радио човек със приблизително обучение, до момента в който титулярът е в отпуск. Това е станало по разпореждане на и.д.шефа Антон Митов, който е и претендент за дотъкмяване на мандата на освободения Светослав Костов. По чийто сигнал спецпрокуратурата е почнала следствие на предшественика му и също претендент за трети път да оглави радиото Александър Велев, научи 19 минути. Както към този момент сме писали, става въпрос за нарушавания за най-малко 7 млн. лева Което евентуално изяснява и новите имотни придобивки - апартамент в Лозенец и къща в Бояна, заявена единствено като място, на Велев по време на мандата му. Но да се върнем на настоящия скандал в БНР. Сами виждате заповедта, която е скандална, като се изключи че е противозаконна.

И.д.директорът няма право да назначава без решения на настоящия Управителен съвет на БНР. Митов и Велев са любимците на шефката на Съвет за електронни медии София Владимирова, сложена на това място и изпълняваща волята на Цветан Цветанов, който повече от 10 години оперира в медиите през кръга на Нико Тупарев, където като момиче за всичко работеше и самата София Владимирова. Напомняме, че от тази службица при Иван и Андрей от групата на Нико, тя се катапултира като пиар на Румяна Желева - първия външен министър на ГЕРБ от квотата на Цветанов, та по този начин я приготви за кандидатстването й за еврокомисар по рецесиите, че се наложи България да отдръпна с огромен позор номинацията за поста, откакто в Екологичен потенциал я направиха за смях.

Освен упоменатите, зад краткотрайния началник Митов и продължаването на управлението му като постоянен, в случай че завоюва състезанието след броени дни, стоели и Кънчовците - Кънчо Стойчев и Андре Райчев. При състояние, че нито той, нито Велев съумеят, което е прекомерно евентуално заради противозаконните им дейности и финансовите далавери, с които се прочуха, скритият любимец на Цветанов - Тупарев - Владимирова е претендентът за гендир на БНР Балтаков. Той обаче НЯМА ТРУДОВ СТАЖ И ПРЕДСТАВЯ УП - 30 Пожарна охрана ОТМЕНЕН ЗАКОН - Т.Е. ИЗБОРЪТ МУ БИ БИЛ ПОРЕДНИЯТ МЕГАСКАНДАЛ, ЗАБЪРКАН ОТ НЕКАДЪРНАТА ПРЕДСЕДАТЕЛКА НА Съвет за електронни медии. Неговият избор сигурно не просто ще бъде нападнат в съда, само че и сигурно ще падне, което би трябвало да знаят занапред, с цел да не си вършат илюзиите, че ще им мине номерът. При предходния конкурс имаха такава скрита любимка, която с помощта на 19 минути беше разобличена - и тя се опитваше, без да има условия от настоящия закон ценз във връзка с трудовия стаж, да се възцари в БНР. И заради това в този момент също не е вид за поста. НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН, НЯМА И ДА БЪДЕ!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР