Режимът на самоизолация, пропускателния режим и другите мерки, целящи ограничаване

...
Режимът на самоизолация, пропускателния режим и другите мерки, целящи ограничаване
Коментари Харесай

Удължават строгите мерки в Москва с още 14 дни

Режимът на самоизолация, пропускателния режим и другите ограничения, целящи ограничение на разпространяването на ковид в Москва се удължават с 14 дни. Това реши реши кметът на съветската столица Сергей Собянин, представен от БГНЕС. 
Освен това се не разрешават спортните, обществените и другите всеобщи мероприятия, както и атракционите. Удължаването на периода на ограниченията значи, че кафенетата, заведенията за хранене, питейните заведения и останалите заведения за публично хранене в съветската столица няма да работят, като се изключи тези за доставка по адрес. Затворени остават и салоните за хубост, фризьорските салони, СПА-центровете и баните. 
Русия бе тежко засегата от ковид. По последни данни 370 680 са инфектираните в страната. От тях 142 208 души са се възстановили изцяло, само че има 3 968 жертви. Само през последното денонощие са регистрирани 8 338 нови случая, както и 161 умряли. Активните случаи са над 224 500, като 2 300 от тях са в съществено положение в лечебни заведения в страната. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР