Режимът на премиера Бенямин Нетаняху трябва да бъде свален. Това

...
Режимът на премиера Бенямин Нетаняху трябва да бъде свален. Това
Коментари Харесай

Ехуд Барак се завърна в политиката: Режимът на Нетаняху трябва да бъде съборен

Режимът на премиера Бенямин Нетаняху би трябвало да бъде свален .

Това прикани някогашният министър-председател на Израел Ехуд Барак, който разгласи, че се завръща в израелската политика с нова партия , осведомят " Аарец " и " Таймс ъв Израел ".

Барак съобщи, че ще се бори против Нетаняху на изборите през септември . Той разкри новата политическа партия на конференция в Тел Авив с дрънканица против Нетаняху и корупционните случаи против сегашния министър-председател.

" Нетаняху доближи до края на кариерата си ", съобщи Барак, като твърди, че даже и доближените на премиера са наясно с това.

" Биби, това е последният ти късмет да си отидеш по свое предпочитание ", сподели той и помоли премиера да не тласка страната към " безпорядък ", с цел да " се избави от пандиза ".

" Режимът на Нетаняху би трябвало да бъде съборен, а не да бъде спасяван ", безапелационен е Барак.

" Таймс ъв Израел " написа, че 77-годишният Ехуд Барак е най-дълго служилият началник на генщаба на израелската войска и най-награждаваният военнослужещ преди да стане министър председател през 1999 година след победа над Бенямин Нетаняху. След провалянето си от Ариел Шарон през 2001 година Барак краткотрайно се отдръпва от политиката, само че се връща в Израелската партия на труда през 2005 година От 2007 година до 2013 година е боен министър. През 2011 година се разделя с Израелската партия на труда. Партията му " Ацмаут " ( " Независимост " ) за малко е в съдружното държавно управление на Нетаняху. През 2013 година Барак афишира второ отдръпване от израелския политически живот и партията се разпуска.

Все още не е оповестено името на новата партия на Барак.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР