Регулиране на кръвното налягане може да се постигне и с

...
Регулиране на кръвното налягане може да се постигне и с
Коментари Харесай

Чесън и лимони за чисти артерии и нормално кръвно налягане

Регулиране на кръвното налягане може да се реализира и с естествени средства. Днес ви предлагаме една такава домашна примес, която може да опитате.

Кръвното налягане е като термометър за здравето. Високото кръвно налягане значи, че сърцето ви работи по-усилено, с цел да изпомпва кръвта. Това е рисково, тъй като може да докара до инфаркт, церебрална тромбоза или бъбречни болести. Поради тази причина е доста значимо да се управлява кръвното налягане.

Пригответе си мощна примес от лимон, чесън и джинджифил. Всяка от тези съставки е извънредно потребна за здравето, само че комбинацията им прави чудеса.

Това средство има алкални свойства, които контролират равнището на рН в тялото.

Съставки:
чесън – 4 глави
джинджифил – 4 см
лимони – 4 части
вода – 2 л

Начин на подготвяне и вярна приложимост:
Измийте добре лимона и джинджифила и нарежете лимона на филийки. След това, обелете чесъна и джинджифила и изсипете всички съставки в блендера. Разбъркайте, до момента в който получите гладка, течна примес. Изсипете тази примес в тенджерата и я загрейте. Добавете водата и оставете да заври. След като заври, оставете сместа да се охлади и по-късно я изсипете в бутилка и я приберете в хладилника.

Пийте по една чаша от тази примес всяка заран на гладно и един или два часа преди лягане. Артериите ви ще бъдат като нови за доста малко време, тъй като мазнината, която ги запушва, ще изчезне. Също по този начин, ще забележите по какъв начин кръвното ви налягане се контролира и стабилизира.

Вижте още: Синът ми желае де се ожени за по-възрастна от него жена

Не забравяйте да разклатите напитката, преди да започнете да се наслаждавате на нейните свойства. Вашето кръвно налягане към този момент няма да съставлява проблем за вас. Започнете да приемате тази примес за контролиране на кръвното налягане и ще се почувствате като нови.

Ако имате здравословен проблем, първо се консултирайте с доктор!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР