Регулаторът Ofcom казва, че започва процес за разглеждане на законова

...
Регулаторът Ofcom казва, че започва процес за разглеждане на законова
Коментари Харесай

Ofcom ще обмисли санкция срещу GB News заради People`s Forum на Риши Сунак

Регулаторът Ofcom споделя, че стартира развой за разглеждане на законова глоба против GB News, откакто откри, че Peoples Forum с присъединяване на Rishi Sunak е прекъснал излъчването правила за безпристрастност.

Регулаторът на излъчването разгласи още през февруари, че проверява сесия с въпроси и отговори, в която министър-председателят дава отговор на въпроси на обществеността. Ofcom получи 547 тъжби по отношение на едночасовата стратегия за настоящи събития.

Ofcom сподели: „ Като се има поради, че това съставлява съществено и повтарящо се нарушаване на тези правила, в този момент започваме процеса за разглеждане на законова глоба против GB News. "

Те споделиха: Ofcom няма проблем с публицистичния формат на тази стратегия по принцип. В сходство със свободата на изложение, радио- и телевизионните оператори са свободни да вършат нововъведения и да употребяват разнообразни публицистични техники в своите стратегии – в това число да оферират на публиката новаторски форми на спор. Но като вършат това, те тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР