Регистрираният във Великобритания български онлайн брокер ActivTrades обяви, че мигрира

...
Регистрираният във Великобритания български онлайн брокер ActivTrades обяви, че мигрира
Коментари Харесай

ActivTrades мигрира услугите към IBM Cloud


Регистрираният във Англия български онлайн брокер ActivTrades разгласи, че мигрира системите си към IBM Cloud. Чрез тази стъпка от там имат намерение да обезпечат по-бързи и по-сигурни услуги на своите клиенти.

„ Новата облачна конструкция дава на клиентите ни бърз достъп до настояща трейдинг информация и по-сигурна среда. Бързата миграция се дължи на гъвкавата облачна конструкция на IBM Cloud. Днес цикълът за основаване на нови услуги от ИТ страна е фрапантно по-кратък “, споделя Сашко Лазаров, световен ИТ управител ActivTrades.

 ActivTrades мигрира услугите към IBM Cloud

Освен облачната инфраструктура, съглашението сред IBM и ActivTrades обгръща и други софтуерни услуги на IBM, в това число и такива, свързани със сигурността. Сътрудничеството с IBM оказва помощ за усъвършенстване на интервенциите и за обезпечаване на бърза, сигурна и ефикасна търговия.

ActivTrades е онлайн брокер в Англия с към 50 000 клиенти, предоставящи ДЗР търговия с валута, акции, злато, нефт, криптовалути. Услугите се дават чрез лична платформа за търговия ActivTrader и още две известни платформи MetaTrader 4 и 5. Компанията генерира приблизително над 87 милиарда $ оборот. Централният офис се намира в Лондон, като има офиси и в Милано, София, Дубай и Насау. У нас е и развойното звено за разработка.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР