"Регистрирахме силна листа. Уверени сме в победата". Това заяви лидерът

...
"Регистрирахме силна листа. Уверени сме в победата". Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова: Регистрирахме силна листа с ярки хора

"Регистрирахме мощна листа. Уверени сме в успеха ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след регистрацията на листата на Българска социалистическа партия за България в ЦИК. Тя акцентира, че в листата на левицата има ярки хора, политически и цивилен ангажирани и най-важното - потвърдили се в професионалния и виталния си път, че са защитавали постоянно българския интерес и са експерти. Нинова добави, че измежду претендентите на Българска социалистическа партия има финансисти, лекари, хора от просветителната система, работили по европейски фондове, сигурност и защита.

"Изпращаме в Екологичен потенциал експерти, които с изключение на да пазят българския интерес и да го пазят в общия ни европейски дом, ще се борят и по секторните политики- животът на национално ниво в България да се усъвършенства посредством европейската обща политика ", сподели още тя.

Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия ще се бори да бъде първа политическа мощ и ще води съдържателна акция.

"Нашите претенденти към този момент са в страната и организират срещи за показване на Визия за Европа. Искаме да представим вероятните решения на ежедневните проблеми на българите, както и вероятните пътища за развиване на обществена, стопански развита и единна Европа ", заключи Корнелия Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР