Регистрира се стопяване на разликата между ГЕРБ и Има такъв

...
Регистрира се стопяване на разликата между ГЕРБ и Има такъв
Коментари Харесай

Атанас Стефанов: ГЕРБ ерозира, Жан няма шанс

" Регистрира се стопяване на разликата сред ГЕРБ и " ИТН ", картината е динамична, по този начин, че за седмица може да има спомагателни промени ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS Атанас Стефанов, политолог в социологическа ангенция " Тренд ".

Проучването на Агенция " Тренд " е по поръчка на " 24 часа ", запитани са 1003 респонденти посредством изявленията " лице в лице " в интервала 11-18 юни.

Той добави, че при ГЕРБ има ерозия на резултата, до момента в който при " ИТН " обратнто - повишава се. За ГЕРБ политологът счита, че има твърдо мобилизирано ядро, което няма да се промени.

Очаква се повишен резултат от вота в Турция, което ще е в интерес на Движение за права и свободи, а за Българска социалистическа партия може да се твърди, че ще бъдат на трета позиция, която мъчно би се трансформирала нагоре или надолу.

Според него групировката на Жан Виденов няма да има никакъв късмет при консолидацията на обичайна левица, Българска социалистическа партия и обединенията към тях.

За съставянето на държавно управление Атанас Стефанов има вяра, че максимален късмет за това имат " Има тъкав народ " и партии на митинга с поддръжка на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР