Регистрацията за участие вече е отворена на сайта на маратона,

...
Регистрацията за участие вече е отворена на сайта на маратона,
Коментари Харесай

Регистрацията за участие в Маратон Пловдив 2019 вече е отворена

Регистрацията за присъединяване към този момент е отворена на уеб страницата на маратона, а таксите са на половина по-ниски спрямо предните три издания: 30 лева за присъединяване в маратонска отдалеченост и 20 лева за присъединяване в полумаратон. Таксата ще бъде една и съща през целия интервал на регистрацията и няма да се разделя на ранна и по-скъпа, късна такса присъединяване, както е нормалната процедура в бегаческите събития. Но пък първите 100 регистрирани участника за маратона и първите 200 регистрирани за полумаратон ще получат безвъзмездна тениска.
 Кениец завоюва Софийския маратон
Отпада преференцията за отборни регистрации, както и наложителното приемане на тениска със стартовия пакет. Всеки участник, който желае да има формалната тениска на Маратон Пловдив 2019, може да я съобщи при регистрацията си или на по-късен стадий преди надпреварата, само че наложително преди 1 април 2019 година

Няма смяна в контролното време за довеждане докрай на двете дистанции – участниците в Маратон Пловдив имат разполагаем 5 часа и 30 минути, с цел да стигнат до финала, а участниците в полумаратона би трябвало да преминат дистанцията за 3 часа. Най-бързите спортисти при дамите и мъжете на 42-километровото трасе ще получат 3000 лева, а в полумаратона 800 лева

А ето по какъв начин уредниците от Сдружение „ Маратон Пловдив ” описаха вълната от усеща, през които минава всеки, изправил се пред персоналното предизвикателство да приключи най-малко един маратон в живота си.

И дават няколко значими аргументи за какво Маратон Пловдив 2019 ще бъде бягането, което ще запомни всеки, решил да преодолее страховете си и да се приготви за 42-километрово трасе по улиците на един от най-красивите градове в България, през един от най-хубавите пролетни месеци, измежду монументи на хилядолетна история и в компанията на още хиляди забележителни персони, които имат едно общо занимание – бягането:

„ Ако сте бегач и притежавате най-малко един чифт износени маратонки в дрешника си или даже имате приключен маратон зад тила си, то някои от тези страсти евентуално са Ви познати:
1 км: О, дали не стартирах прекомерно бързо?
5 км: Да, движа се по-бързо в сравнение с би трябвало, само че пък се усещам супер!
10 км: Я, готина тениска!
15 км: Сега ли е времето за първия енергиен гел?
20 км: Хм, пейсър! Ще се залепя за групата, с цел да тичам в тяхното движение!
25 км: Маратон?! Къде ми беше акълът? Искам да умра!
30 км: Само да завърша и повече няма да погледна Gatorade!
35 км: Кой ми беше левият крайник? Дали ги редувам или заставам на едно място?
40 км: Само още 2 км и в никакъв случай повече! О, Готината тениска преди малко ме задмина!
Финал: Ура, ура, оцелях! Заслужих си този хубав орден!...Честно, можех и по-бързо! Трябва да ревизира маратона с Готината тениска! ”
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР