Регистрацията за първото по рода си събитие на фирмата е

...
Регистрацията за първото по рода си събитие на фирмата е
Коментари Харесай

Paysafe България обяви хакатон с награда от 5 000 евро

Регистрацията за първото по рода си събитие на компанията е отворена до 15 март

Хакатонът на Paysafe България е отворен за всички ИТ инженери със пристрастеност към технологиите и програмирането

Paysafe България ще организира първия си хакатон на 31 март и 1 април с премия от 5000 евро за спечелилия, оповестиха от водещия световен снабдител на цялостни разплащателни решения, отличен за най-голямата софтуерна компания в България за 2016 година

Хакатонът е отворен за всички ИТ инженери със пристрастеност към технологиите и програмирането. Участието е гратис и изисква предварителна регистрация, прецизираха от компанията.

Хакатонът ще се организира в Capital Fort, една от най-модерните бизнес здания в София. Участниците ще би трябвало да се оправят с три съществени провокации с фокус върху:
Нови способи за осъществяване на транзакции през мобилни устройства; Облачни инфраструктура и инструменти; Разплащания в обществени мрежи през приложения за връзка, принадлежности за съдействие или видеоигри.
До 20 тима ще могат да се включат в събитието. Всеки от тях ще се състои от най-вече четирима души, които би трябвало да се записват дружно. Ще се позволява и самостоятелно присъединяване, при което съответният човек ще бъде самичък в тим. Всички участници ще работят на лични преносими компютри.

В края на втория ден от хакатона всеки екип ще показа работата си пред жури. Наградите са 5 000 евро за спечелилите, 3 000 евро за второ място и 1 500 евро за трето място. Всеки участник ще получи подарък от Paysafe.

„ В Paysafe считаме за наше предопределение да сме измежду най-иновативните водачи във финтех бранша и точно заради това хакатонът е отражение на корпоративната ни просвета, насърчаваща новите хрумвания. Нашата цел е да обединим софтуерните разработчици от района и да ги вдъхновим да работят върху забавни и настоящи задания ”, съобщи Мирослав Божилов, общоприет шеф на Paysafe България.

Участниците ще прекарат два дни в неофициална, само че и предизвикателна конюнктура, в която ще се стремят да покажат най-хубавото, на което са способни, добави той. В същото време те ще имат опция да основат нови другарства, да получат нови познания и да впечатлят както журито, по този начин и всички присъстващи. „ Естествено и не на последно място, някои ще си тръгнат с много атрактивни награди ”, сподели Божилов.

Екипът на Paysafe у нас към този момент наброява над 950 чиновници. Компанията неотдавна бе отличена от „ Капитал 100 ” за най-голямата софтуерна компания в България за 2016 година Освен това завоюва първо място в категория „ Клиентска политика ” на Forbes Business Awards за 2017 година

Информация за разпоредбите, дилемите, членовете на журито, както и други значими детайлности, свързани с хакатона на Paysafe, са оповестени на уеб страницата на събитието, както и на Фейсбук страницата на хакатона.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР