Регистрацията за кандидатстване започва на 15 май, уточниха от ОбщинатаБургаските

...
Регистрацията за кандидатстване започва на 15 май, уточниха от ОбщинатаБургаските
Коментари Харесай

Бургас активира е-системата за прием в първи клас

Регистрацията за кандидатстване стартира на 15 май, прецизираха от Общината

Бургаските учебни заведения чакат първокласниците с облекчение за родителите – е-система за кандидатстване (снимка: Община Бургас)

Електронната система за банкет на възпитаници в първи клас в бургаските учебни заведения към този момент е дейна. Попълването на регистрационните форми за кандидатстване стартира от 15 май, оповестиха от Общината.
още по тематиката
Всеки родител към този момент има опция да се запознае с разпоредбите за банкет в първи клас, стадиите на регистрация, класирането на учениците, записването в учебно заведение и по какъв начин може да бъде направена смяна на декларираното от тях предпочитание.

В електронната система може да се влезе посредством уеб страницата на Община Бургас, раздел „ Образование “, секция „ Прием в първи клас “ или на адрес uburgas.org. В нея са посочени периодите, в които протича всеки един от стадиите на акцията.

Платформата съдържа подробна информация образователните заведения и колко места за първокласници има във всяко учебно заведение, насоки за попълване на електронните бланки при всяка една стъпка от кандидатстването за първи клас и отговори на най-често задаваните въпроси по време на акцията за банкет.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР