Регионите Долна Саксония и Тюрингия в Германия и Бретан и

...
Регионите Долна Саксония и Тюрингия в Германия и Бретан и
Коментари Харесай

Франция и Германия търсят помощ от ЕС, докато се борят с наводненията

Регионите Долна Саксония и Тюрингия в Германия и Бретан и Север-Па-дьо-Кале, които остават с алена паника във Франция, са изправени пред изключително тежки наводнения заради значителни превалявания.

Франция отговори на апела, като предложи помощ на Германия, която включваше бариери за ограничение на наводненията и 16 транспортни средства, които започнаха работа. От друга страна се очакваше в сряда да тръгнат голям брой помпи от Холандия, Чехия и Словакия към Франция.

Много други прилежащи страни като Австрия, Унгария, Швеция, Словения и Словакия също предложиха своята помощ при положение на спомагателни потребности.

„ С началото на новата година солидарността на Европейски Съюз не се колебае. Още един път бързата и решителна помощ на Механизма за гражданска отбрана на Европейски Съюз за засегнатите от наводнения райони на Германия и Франция е доказателство за силата на Благодаря на Австрия, Чехия, Франция, Унгария, Холандия, Словения, Словакия и Швеция, че бързо демонстрираха своята поддръжка. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР