Региони на Русия се оказаха под заплахата да се окажат

...
Региони на Русия се оказаха под заплахата да се окажат
Коментари Харесай

Станаха известни региони, които топенето на ледниците ще потопи

Региони на Русия се оказаха под опасността да се окажат под вода при положение на продължение топенето на ледниците на планетата. Това описа списанието National Geographic, представено от Блиц. Изданието разгласява карта, на която се вижда, че при положение на стопяването на всичките ледници европейската и южната част на Русия ще се окажат под морското ниво. 

``
реклама

Разширяването на Средиземно море ще бъде последвано от увеличението на Черно и Каспийско море, вследствие на което ще пострада огромна част от Русия и Украйна, които ще се окажат под вода. 

Завинаги от лицето на Земята също могат да бъдат изтрити Холандия, Дания, Естония, Лондон и Венеция. Също при положение на злополуката отчасти под вода ще се окажат Съединени американски щати, Китай и крайбрежна Индия. 

Отбелязва се, че световното стопляне ще пощади Африка, която ще понесе минимум вреди, а също по този начин и средиземноморските страни, тъй като те са ситуирани в планинска околност. 

При това откривателите успокояват, че въпросната световна злополука е допустима едвам след 5 000 години. Именно толкоз време е належащо, с цел да се разтопи всичкият лед на планетата. 

Що се отнася до България, както се вижда от картата, територията на страната ни ще бъде пощадена от стихията. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР