Регионът на Мадрид ще започне тази седмица да отменя някои

...
Регионът на Мадрид ще започне тази седмица да отменя някои
Коментари Харесай

Мадрид ще отмени някои от ограничителните мерки

Регионът на Мадрид ще стартира тази седмица да анулира някои от ограничаващите ограничения, наложени заради COVID-19, оповестиха градските управляващи. Съобщението идва в миг, когато ограниченията се стягат в други елементи на, с цел да се предотврати разпространяването на третата вълна на COVID-19, написа БГНЕС.
В Мадрид се чака до шест души да могат да седнат на маса на терасите на заведенията за хранене и е допустимо полицейският час да стартира в среднощ. " В Мадрид вършим всичко допустимо, с цел да поддържаме питейните заведения и заведенията за хранене и нашето културно пространство отворени макар политическия напън ", сподели районният водач на консерваторите Изабел Диза Аюсо.
 Мадрид и Каталуния преустановяват имунизациите, нямат ваксини против COVID-19 Мадрид и Каталуния преустановяват имунизациите, нямат ваксини против COVID-19
Автономната област Мадрид ще приключи най-малко за две седмици процеса на слагане на първите дози от ваксина против COVID-19 от " Pfizer/Bio...
През последните 14 дни в района на Мадрид са регистрирани 993 инфектирани на 100 000 поданици, което е над 887-те случая в цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР