Регионалното управление на образованието във Видин е обявило свободно работно

...
Регионалното управление на образованието във Видин е обявило свободно работно
Коментари Харесай

Регионалното управление на образованието във Видин обяви конкурс за свободно работно място

Регионалното ръководство на образованието във Видин е оповестило свободно работно място, научи организация BulNews.
Позицията е за длъжността „ Старши специалист “ в отдел "Административно-правно, финансово-стопанско и осведомително обслужване ".
Основните отговорности за определения претендент ще са да организира политика и осъществя дейностите на РУО в региона на потреблението и разширението на управническата осведомителна система на образованието. Също по този начин ще би трябвало да предлага решения по предоставени за координиране материали, отнасящи се до осведомителните системи и технологии. Областите на активността му ще са са свързани с анализиране на осведомителните потребности на РУО, държавните и общински учебни заведения, детски градини и обслужващи звена на територията на региона и предлага решения за тяхното угаждане.
Мераклиите да заемат свободната позиция би трябвало да имат минимална степен на приключено обучение – Бакалавър, както и най-малко година професионален опит.
Минималният размер на главната заплата е 1 155 лв..
Конкурсът ще се организира в два стадия, първият от които, ще е решение на тест. Втората част от подбора на фрагменти ще се състои в изявление с искащите да заемат позицията.
Документи ще се одобряват до 26 май в Регионално ръководство на образованието във Видин, което се намира на пл. „ Бдинци “ № 2, на 12-ият етаж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР